La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml #9319269

La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml #9319269

La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml #9319269

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml - popis produktu

Charakteristika: Obnovujúci balzam chráni a obnovuje pokožku popraskaných, podráždených pier a ich okolia. Vďaka upokojujúcemu 5% Panthenolu obohatenému o MP-lipidy podporuje okamžitú hydratáciu. Inovácia - MP lipidy, ktoré predstavujú nová generáciu bariérovej ochrannej textúry, pomáhajú obnovovať ochrannú bariéru pokožky za pomoci Panthenolu pre okamžitú úľavu. Bariérová ochranná textúra chráni voči vonkajším vplyvom, obnovuje a okamžite upokojuje. Balzam vytvára na perách ultrakomfortný a ochranný film. Výsledkom sú hlboko hydratované pery, obnovenie ich elasticity a prirodzenej vláčnosti: obmedzuje vznik prasklín a trhlín. Vhodné pre deti aj dospelých.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Nanášajte podľa potreby. Zloženie: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PPG-5 PENTAERYTHRITYL ETHER, PEG-5 PENTAERYTHRITYL ETHER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CERA ALBA / BEESWAX, PANTHENOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA SILYLATE, POLYBUTENE, GLYCINE SOJA / SOYBEAN STEROLS, AQUA / WATER, SODIUM SACCHARIN, MYRISTYL MALATE PHOSPHONIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Balzamy na pery od značky LA ROCHE POSAY, nájdete ho u predajcu Lieky24.sk.

La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml - parametre produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie30
KategóriaBalzamy, Balzamy na pery
ZnačkaLA ROCHE POSAY
E-shopLieky24.sk

La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml - história ceny a dostupnosti

La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml - ďalšie zaujímavé produkty

La Roche Posay Cicaplast lips B5 7,5 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?