KW112 Skrinka pod drez

KW112 Skrinka pod drez

KW112 Skrinka pod drez

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KW112 Skrinka pod drez - popis produktu

KW112 Skrinka pod drez. Skrinka je bez hornej pracovnej dosky. Je celodrevená, vyrobená z kvalitného borovicového masívu. Vhodné na chalupu, ale i do kuchyne Vášho bytu. Základné farebné prevedenie bez morenia: prírodná borovica (Dr-borovica). Možnosť namorenia na odtieň dub (Dr-dub), jelša (Dr-olcha) alebo orech (Dr-orech) za 10%-ný príplatok. Drevo je špeciálne upravené lakovaním na ochranu pred poškodením a zaručuje dlhú životnosť nábytku.

Produkt KW112 Skrinka pod drez patrí do skupiny produktov Kuchynské skrinky, vyrába ho značka Byvajsnami SK, nájdete ho v e-shope Nabytok-a-interier.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské drezy, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

Produkt KW112 Skrinka pod drez je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské dosky, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

KW112 Skrinka pod drez - parametre produktu

KW112 Skrinka pod drez - história ceny a dostupnosti

KW112 Skrinka pod drez - ďalšie zaujímavé produkty

KW112 Skrinka pod drez - ako nakúpiť najvýhodnejšie?