Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml - popis produktu

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml Pre lesknúcu sa mastnú pleť a častým výskytom vyrážok, prípadne problematickú s prejavmi ekzému, atopického ekzému či psoriázy Kvitok pripravil jemný čistiaci olej Čistá pleť. Jemne a šetrne prečistí pleť bez agresívneho narušenia ochranného filmu a zbytočného ďalšieho vysúšania pokožky. zmierňuje prejavy atopického ekzému, lupienky či zápalov pomáha udržovať vlhkosť v pokožke a reguluje tvorbu mazu upokojuje a zmierňuje svrbenie Spôsob použitia : Malé množstvo oleja naneste na suchú pleť, dôkladne premasírujte tak, aby sa nečistoty zachytili v oleji. Potom zotrite vlhkým tampónom alebo teplou vodou. Dočistite tonizačnou vodou, naneste pleťové sérum a krém podľa vášho typu pleti. Na odlíčenie očí naneste olej priamo na navlhčený tampón a jemne make-up zotrite. Používajte ráno aj večer. Zloženie : Cannabis sativa seed oil (konopný olej), corylus avellana seed oil (olej z lieskových orieškov), prunus amygdalus dulcis oil (mandľový olej), polyglyceryl-4 oleate (rastlinný emulgátor z olivového a slnečnicového oleja), nic ricínový olej), melaleuca alternifolia leaf oil (esenciálny olej čajovník), cymbopogon flexuosus oil (esenciálny olej lemongrass), mentha piperita oil (esenciálny olej mäta), tocopherol (vitamín E), citral, geraniol, linalool. *vyskytujúce sa prirodzene v siliciach Jemný hydrofilný čistiaci olej je určený na mastnú, zmiešanú a problematickú pleť. Nenarušuje ochrannú bariéru pokožky a nespôsobuje jej vysúšanie.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čistenie pleti od značky Kvitok, nájdete ho u predajcu Grizly.sk.

Produkt Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťové oleje od značky Kvitok, nájdete ho u predajcu Grizly.sk.

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml - parametre produktu

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml - história ceny a dostupnosti

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Kvitok Čistiaci olej čistá pleť - problematická 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?