Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy

Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy

Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy - popis produktu

Dekoratívna mreža s kvetináčomVytvorte si kvitnúcu a dekoratívnu atmosféru na svojom balkóne, terase alebo záhrade pomocou všestranného mrežového boxu. Kvetinový box s mriežkou vám ponúka možnosť pestovať v kvetináči plamienok, brečtan alebo popínavé ruže. Presklená drevená stena slúži nielen ako lezecká pomôcka, ale aj ako štýlová zástena na ochranu súkromia. Vytvorte si krásnu kvetinovú stenu vo svojom vonkajšom priestore. Vďaka fólii, ktorá je súčasťou žľabu na rastliny, môžete ihneď začať s výsadbou.Kvetináč so zástenou na ochranu súkromiaBalkónový box s lezeckou pomôckou pre kreatívne možnosti dizajnuIdeálne pre vysoké kvety a popínavé rastlinyKrytá zástena na ochranu súkromia ako pútač na balkónoch, terasách a v záhradeBalkónový kvetináč odolný voči poveternostným vplyvom vyrobený z ošetreného jedľového drevaPolica a fólia umožňujú odtekanie vody, aby sa zabránilo podmáčaniuGumové nožičky zabraňujú kontaktu s podlahou a chránia tak drevené nožičkyJednoduchá, rýchla montáž vďaka predvŕtaniu a montážnemu materiáluDebnička na rastliny s mrežovou stenou v detaileRozmery V x Š x H: cca 171 x 71,5 x 32 cmHmotnosť: cca 6kgMateriál: jedľové drevo, kov, plastfarba: hnedáVeľký kvetináč s vysokou mriežkouVnútorné rozmery kvetináča V x Š x H: cca 20 x 68 x 28 cmObjem nádoby na rastliny: cca 38 lMriežka V x Š: cca 142,5 x 71,5 cmrozsah doručenia1x kvetináč s mriežkou v jednotlivých častiachilustrované pokynyMateriálové zloženie80% dreva20% plastuRD 10045605

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zástena na balkón, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy - parametre produktu

Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy - história ceny a dostupnosti

Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy - ďalšie zaujímavé produkty

Kvetináč so zástenou RD45605, hnedy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?