Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 45 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100 - popis produktu

Športujete, cestujete, hľadáte originálne a kvalitný batoh, ktorý využijete pre viacero účelov? Máme pre Vás spoľahlivý, kvalitný a jednoducho moderné modrý ruksak na výlety, na bicykel, na cesty, do práce alebo do školy od značky Travel plus . Hlavné vrecko, lemovaná béžovým prúžkom, s duálnym zipsom, Vám ponúkne niekoľko stredne veľkých vreciek na osobné veci a vystuženou priehradku na notebook (max. 28 x 36 cm) a tabliet (max. 21,5 x 26 cm). Predná strana batohu má vrecka dve. Obe so zipsom. Veľké vrecko má dostatok miesta pre osobné veci, peňaženku, spisy. Má aj sieťované vrecká rôznych rozmerov. Druhá vrecko je zvislá na doplnky a ostatné potreby. Batoh má vystužený chrbát i ramená. Popruhy sú nastaviteľné. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Zvoľte si to najlepšie na Vaše cesty! A4: áno Materiál: nylon Kovanie: čierne, plastové Rozmery: 37 x 45 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 7,5 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľné Kód tovaru: 750100

Tento produkt sa nachádza v kategórii Školské batohy, je v ponuke značky Travel plus v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Produkt Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovná batožina, patrí značke Travel plus, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100 - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaBatohy, Školské batohy, Cestovná batožina
ZnačkaTravel plus
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100 - história ceny a dostupnosti

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100 - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100 - ďalšie zaujímavé produkty

Kvalitný školský a cestovný batoh modrý - Travel plus 0100 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?