Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111 - popis produktu

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111 Veľa úložného priestoru Prirodzený dizajn stabilný Pre každú izbu 5 políc Prirodzený vzhľad z borovicového dreva Pre kúpeľ, kuchyňu atď. ľahká údržba Celková veľkosť H x Š x D: cca 150 x 36 x 36 cm Vzdialenosť medzi priehradkami je 32 cm Svetlá výška: cca 10 cm Hmotnosť: cca 4,5 kg Strut vzdialenosť police asi 1 cm Rozmer police asi 31 x 31,5 cm S upevňovacou páskou na stenu Elegantný a moderný! Elegantný regál v nadčasovom dizajne je ideálny pre vybavenie kúpeľní, obývacích izieb, kancelárií, pivníc alebo hobby miestností. Vysokokvalitná kúpeľňový regál je vyrobený z borovicového dreva. Kúpeľňová polica z zaujíma s rozlohou približne 31 cm x 31 cm len malý priestor na svojom novom mieste. Kúpeľňová polica so 5 policami má celkovú výšku približne 150 cm. Pevná polička má bezpečnú základňu. Inštalácia sa vykoná v niekoľkých jednoduchých krokoch jednoduchým skrutkovaním. Jasná montážna príručka vám pomôže. Sú zahrnuté skrutky a šesťhranné kľúče. Flexibilná kúpeľňová polica Krásne regály poskytujú útulný komfort vo vašej obývacej alebo pracovnej oblasti. Exkluzívna kúpeľňová polica je ideálna pre kúpeľňu, kuchyňu, spálňu, kanceláriu alebo hobby miestnosť.   Existuje mnoho spôsobov, ako môžete použiť policu. Či už v obývacej izbe, v kúpeľni alebo v detskej izbe / kancelárii, polica vizuálne zapadá do každej miestnosti. Polica spája funkčnosť a užitočnosť elegantným spôsobom. Polica sa ľahko montuje a ľahko sa udržiava. Montážny návod ako aj montážny materiál sú pribalené. Ozdobné predmety nie sú zahrnuté. Je tiež ideálny pre kuchyňu, kanceláriu v spálni alebo miestnosť s hobby. Použite tento robustný regál, kde potrebujete ďalší úložný priestor. Fantazia nepozná hranice. Použitý materiál zapadá takmer do akéhokoľvek priestoru. podrobnosti o produkte dodávka Číslo artikla: 10023111  

Produkt Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111 patrí do skupiny produktov Kúpeľňové regály, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111 - parametre produktu

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111 - história ceny a dostupnosti

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111 - ďalšie zaujímavé produkty

Kúpeľňový regál s 5 policami rd3111 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?