Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882 - popis produktu

Zrkadlová skrinka do kúpeľne vám pomôže dobre začať deň. Úplne zrkadlové dvere skrine vám umožňujú dobre sa na seba pozrieť v zrkadle. Hrnčeky, mydlá a krémy na zubné kefky nachádzajú svoje miesto celkovo na troch poličkách v skrini. Vďaka predvŕtaniu na piatich úrovniach máte možnosť vložiť police podľa želania. Pevná nástenná skrinka je vyrobená z bambusu odolného voči vlhkosti. Ľahko udržiavateľný materiál vytvára prirodzenú atmosféru aj v iných miestnostiach, ako je napríklad kúpeľňa pre hostí alebo chodba.Veľkosť V x Š x H: cca 60,5 x 35 x 14 cmVlastná hmotnosť: cca 6,4 kgNosnosť: cca 10 kgVyrobené z bambusuMožné úrovne: 5Najnižšia úroveň: cca 16 cmNajvyššia úroveň: cca 42 cmVzdialenosť medzi úrovňami: cca 6,5 ​​cm10021882

Produkt Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882 patrí do skupiny produktov Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňové regály, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882 - parametre produktu

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882 - história ceny a dostupnosti

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882 - ďalšie zaujímavé produkty

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom RD1882 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?