Kuchynský granitový drez LANEO Čierna

Kuchynský granitový drez LANEO Čierna

Kuchynský granitový drez LANEO Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynský granitový drez LANEO Čierna - popis produktu

Moderný kuchynský drez LANEO s celkovými rozmermi 78 x 44 cm je vyrobený z granitu, ktorý je veľmi odolný proti mechanickému či chemickému poškodeniu.Drez disponuje jednou umývací komorou s rozmermi 38,5 x 35,5 x 16 cm. Súčasťou drezu je aj praktický odkvapávač na riad.Drez má predvŕtané 2 továrenské otvory pre umiestnenie batérie.Súčasťou balenia je aj automatický sifón 3½ 's možnosťou pripojenia umývačky riadu a drviče odpadu.Inštalácia drezu je vhodná na skrinku o šírke min. 50 cm.Drez lane ponúkame v 3 farebných prevedeniach: biela, sivá a čierna.Farba:bielasiváčiernaVýber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná.Materiál:granit (žula)Celkové rozmery:šírka: 78 cmhĺbka: 44 cmvýška: 16 cmHmotnosť:14,6 kg,Moderný kuchynský drez LANEO s celkovými rozmermi 78 x 44 cm je vyrobený z granitu, ktorý je veľmi odolný proti mechanickému či chemickému poškodeniu.Drez disponuje jednou umývací komorou s rozmermi 38,5 x 35,5 x 16 cm. Súčasťou drezu je aj praktický odkvapávač na riad.Drez má predvŕtané 2 továrenské otvory pre umiestnenie batérie.Súčasťou balenia je aj automatický sifón 3½ 's možnosťou pripojenia umývačky riadu a drviče odpadu.Inštalácia drezu je vhodná na skrinku o šírke min. 50 cm.Drez lane ponúkame v 3 farebných prevedeniach: biela, sivá a čierna.Farba:bielasiváčiernaVýber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná.Materiál:granit (žula)Celkové rozmery:šírka: 78 cmhĺbka: 44 cmvýška: 16 cmHmotnosť:14,6 kg

Produkt Kuchynský granitový drez LANEO Čierna patrí do skupiny produktov Kuchynské drezy, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské linky, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Kuchynský granitový drez LANEO Čierna patrí do skupiny produktov Drezy granitové, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Kuchynský granitový drez LANEO Čierna - parametre produktu

Kuchynský granitový drez LANEO Čierna - história ceny a dostupnosti

Kuchynský granitový drez LANEO Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynský granitový drez LANEO Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?