Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1

Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1

Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1 - popis produktu

Odporúčaná kombinácia - kuchynský blok bez spotrebičov Jacqueline 1 biela 1279017390 Dôležité upozornenie: Skutočná dodávka sa očakáva v priebehu niekoľkých pracovných dní a nezodpovedá aktuálne uvedenej dodacej lehote. Dostupnosť jednotlivých prvkov tejto kombinácie kontroluje náš zákaznícky servis. Po zabezpečení dostupnosti tovaru vás bude naše dopravné oddelenie informovať o termíne dodania. Pomocou tejto odporúčanej kombinácie získate: 1 * Kuchynská linka bez spotrebičov (Zobraziť →) 1 * Kuchynská skrinka na spotrebiče (Zobraziť →) 1 * Kuchynská skrinka na spotrebiče (Zobraziť →) 1 * Rohová spodná skrinka (Zobraziť →)

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské linky, je v ponuke značky Möbelix vo veľkosti 60/220/211, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu Moebelix.sk.

Produkt Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1 patrí do skupiny produktov Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku Möbelix vo veľkosti 60/220/211, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Moebelix.sk.

Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1 - parametre produktu

size60/220/211
colorčierna
CAMPAIGN_END
CAMPAIGN_START
EXTRA_MESSAGE
FREE_DELIVERYtrue
price_original1499.00
KategóriaKuchynské linky, Kuchynské spotrebiče
ZnačkaMöbelix
Veľkosť60/220/211
FarbaČIERNA
E-shopMoebelix.sk

Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1 - história ceny a dostupnosti

Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1 - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynská Linka Bez Spotrebičov Jacqueline 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?