Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G

Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G

Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G - popis produktu

Ochranný a zároveň elegantný kryt Clear Color case na telefón Oppo A78 4G s transparentným okrajom oživí váš telefón a zároveň ponechá jeho jedinečnosť vďaka transparentnej zadnej strane. Materiál Tento kryt je vyrobený z pružného TPU materiálu, ktorý poskytuje vášmu telefónu maximálnu ochranu pred poškriabaním, ušpinením, prachom a inými nedokonalosťami. Napriek svojej odolnosti nepôsobí robustne a nezväčšuje telefón. Účinná ochrana Vyvýšené okraje po celej prednej strane krytu a výrezu okolo zadného fotoaparátu účinne chránia displej i šošovky pred poškriabaním na rovnom povrchu. Vzduchové vankúšiky v štyroch rohoch krytu majú za úlohu stlmiť pád zariadenia. Vďaka svojej jemnej textúre odoláva odtlačkom prstov. Pre úplnú ochranu displeja odporúčame aplikovať tvrdené sklo.  Maximálne využitie telefónu Kryt obsahuje všetky potrebné výrezy a vy môžete svoj telefón využívať naplno bez jeho zloženia. Puzdro je plne kompatibilné s bezdrôtovými technológiami, neruší indukčné nabíjanie a NFC.

Produkt Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G patrí do skupiny produktov Mobilné telefóny, vo farebnej verzii transparentná, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G - parametre produktu

FarbaTransparentná
MateriálTermoplastický polyuretan (TPU)
ModelOppo A78 4G
KategóriaTelefóny, Mobilné telefóny
Farbatransparentná
E-shopLacnekryty.sk

Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G - história ceny a dostupnosti

Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G - ďalšie zaujímavé produkty

Kryt Clear Color Case Transparentný – Oppo A78 4G - ako nakúpiť najvýhodnejšie?