Kreslo MARVEL Žltá

Kreslo MARVEL Žltá

Kreslo MARVEL Žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kreslo MARVEL Žltá - popis produktu

Moderné kreslo / ušiak MARVEL má sedák, operadlo aj podrúčky čalúnené zamatovou látkou v štyroch farebných variantoch: žltá, sivá, bordó a tmavo zelená. S ozdobným prešívaním na zadnej strane a s gombíkmi na operadle. Nohy sú z masívneho dreva v prírodnej farbe alebo lakované čiernou farbou. Farba:žltá / prírodná hnedásivá / čiernabordó / čiernatmavo zelená / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:zamat / masívne drevo Rozmery:šírka: 75 cmhĺbka: 83 cmvýška: 103 cm výška sedu: 50 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:20 kg Dodávané v demonte.,Moderné kreslo / ušiak MARVEL má sedák, operadlo aj podrúčky čalúnené zamatovou látkou v štyroch farebných variantoch: žltá, sivá, bordó a tmavo zelená. S ozdobným prešívaním na zadnej strane a s gombíkmi na operadle. Nohy sú z masívneho dreva v prírodnej farbe alebo lakované čiernou farbou. Farba:žltá / prírodná hnedásivá / čiernabordó / čiernatmavo zelená / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:zamat / masívne drevo Rozmery:šírka: 75 cmhĺbka: 83 cmvýška: 103 cm výška sedu: 50 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:20 kg Dodávané v demonte.

Produkt Kreslo MARVEL Žltá patrí do skupiny produktov Ušiakové kreslá, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Kreslo MARVEL Žltá - parametre produktu

Kreslo MARVEL Žltá - história ceny a dostupnosti

Kreslo MARVEL Žltá - ďalšie zaujímavé produkty

Kreslo MARVEL Žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?