Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml

Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml

Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,12 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml - popis produktu

Krém na akné Original Atok 50 ml

Veľmi jemný a nekomedogénny krém pre problematickú pleť so sklonmi k akné. Obsiahnuté aktívne látky a éterické oleje pôsobia antibakteriálne a protizápalovo. Vyvážené zloženie krému redukuje nadbytočnú mastnotu, nezanecháva na pleti nežiaduci lesk a príjemne sťahuje póry. Krém má veľmi dobrú roztierateľnosť a vstrebateľnosť. Po aplikácii je pleť jemná, upokojená, hydratovaná a rozjasnená.

Odporúčame kombinovať s ďalšími produktmi zo starostlivosti o aknóznu pleť.

- reguluje tvorbu kožného mazu - sťahuje póry, zmatňuje pokožku - hydratuje, upokojuje, prejasňuje - redukuje tvorbu vyrážok - zmierňuje začervenanie a podráždenie - pôsobí antibakteriálne a protizápalovo

Niacinamid – protizápalový účinok, redukuje začervenanie a podráždenie, spomaľuje tvorbu kožného mazu Aloe vera – hydratácia, upokojuje podráždenie Ceramidy – hydratácia, posilnenie kožnej bariéry, pružnosť, omladenie Kyselina hyalurónová – hĺbková hydratácia EO Klinčeky + pelargónie – antibakteriálny a protizápalový efekt Squalan – hydratácia, spevnenie a zjemnenie pokožky Hroznový olej – výživa, regenerácia, anti-age účinky Jojobový olej - výživa, zmatnenie pokožky - redukuje nadmernú produkciu mazu

Použitie: Primerané množstvo krému aplikujte na čistú pokožku a jemne rozotrite. Vhodný na rannú i večernú starostlivosť, vhodný aj ako podklad pod make-up.

Tip: Vhodný pre vegánov, vyrobené s nulovým podielom látok živočíšneho pôvodu.

Upozornenie: neodporúčame kombinovať s kozmetickými prípravkami s obsahom vitamínu C, kombinácia môže znižovať účinky.

Zloženie: Aqua, Niacinamide, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Squalane, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ceramide NG, Pelargonium Graveolens Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Polyglyceryl-3-Polyricinoleate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Glycine Soja Seed Extract, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Eugenol*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral* (* součást přírodních éterických olejů)

Produkt Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky Original ATOK v ponuke e-shopu Bioterra.sk.

Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml - parametre produktu

Obsah50 ml
KategóriaKrémy, Pleťové krémy
ZnačkaOriginal ATOK
E-shopBioterra.sk

Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml - história ceny a dostupnosti

Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Krém na akné Original Atok 50 ml Obsah: 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?