Pánske teplákové šortky - koralové

Pánske teplákové šortky - koralové

Pánske teplákové šortky - koralové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske teplákové šortky - koralové - popis produktu

BURNED SAND je energická línia inšpirovaná živlami zeme a ohňa. Farebná paleta je navrhnutá podľa púštnej krajiny a malebných západov slnka. Skladá sa z tmavohnedej, koralovej a pieskovo béžovej farby. Výrazným farebným akcentom je povzbudzujúca oranžová farba. Pánske teplákové šortky sú ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a predĺžený strih, ktorý siaha pred kolená. Pánske teplákové nohavice sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade bavlny (46%) je materiál mäkký a príjemný na dotyk. Pletenina s interlokovou väzbou je mäkká a hladká na dotyk. Vďaka vysokej pružnosti vlákien je interloková pletenina veľmi pohodlná na nosenie a dokonale sa prispôsobí postave. Preto tento produkt bude dobrou voľbou na každodenné použitie, najmä pred alebo po tréningu. Pánske teplákové šortky sú vyrobené z úpletu o vysokej gramáži 350 gsm, vďaka čomu sú hrubšie na dotyk a mimoriadne odolné, a preto si zachovajú svoj tvar počas mnohých sezón. Šortky nemajú podšívku, preto sú ľahšie a priedušnejšie. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Elastický pás s vnútorným nastavením pomocou šnúrky. Pozrite si: Tepláky - príručka Krátke teplákové šortky pre mužov - VLASTNOSTI: gramáž: 350 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu dĺžka pred kolená vďaka prísade bavlny (46%) je materiál mäkký a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom hladká, mäkká a pružná pletenina s interlokovou väzbou 2 otvorené bočné vrecká pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky

Produkt Pánske teplákové šortky - koralové je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je ružová, ružový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske teplákové šortky - koralové - parametre produktu

Farbaružová
Určeniemale
KategóriaŠortky, Tepláky, Kraťasy, Pánske tepláky
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske teplákové šortky - koralové - história ceny a dostupnosti

Pánske teplákové šortky - koralové - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske teplákové šortky - koralové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?