Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens

Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens

Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens - popis produktu

Jemne brúsená kožená taška na notebook, je výsledok skvelej ručnej práce austrálskej značky Greenwood. Kožená taška Swens, je určená na uloženie notebooku a všetkých dokumentov, ktoré potrebujete so sebou do práce, na schôdzku či rokovanie. Jej životnosť zaručí kvalitná koža aj spracovanie. Možno ju nosiť pohodlne v ruke aj cez rameno vďaka odnímateľnému koženému popruhu. Hlavná časť tašky je na zips, prednú časť zdobí logo značky a ponúka dve voľné priehradky na drobnosti. Zadná strana tašky má navyše ďalšie vrecko na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery: 38 x 27 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: GWLP14

Produkt Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Praky, Notebooky, Tašky na notebook, Kožené tašky
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens - história ceny a dostupnosti

Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená taška na notebook tmavo hnedá - Green Wood Swens - ako nakúpiť najvýhodnejšie?