KOSS Porta Pro Wireless Black

KOSS Porta Pro Wireless Black

KOSS Porta Pro Wireless Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 74,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KOSS Porta Pro Wireless Black - popis produktu

Bezdrôtové slúchadlá značky Koss s legendárnym zvukom a kultovým dizajnom klasických Koss Porta Pro. Slúchadlá s konektivitou prostredníctvom Bluetooth 4.1 s apt-X. Ponúkajú 12 hodín výdrž dobíjateľnej batérie. Ovládanie in-line pre Play/Pause, Start/Stop, Volume, prijímanie hovorov, vďaka integrovanému mikrofónu. Slúchadlá disponujú prispôsobením pre pohodlie a komfort. Kompaktné slúchadlá sú dodávané s pevným púzdrom. Frekvenčný rozsah: 16 Hz - 25 kHz Variant: 2-year Warranty;Bezdrôtový Prevádzka na batérie: Áno Mikrofón: Áno Farba: Čierna Impedancia (Ohm): 60.0 Farba podľa výrobcu: Black Krajina pôvodu: Čína Citlivosť (dB): 101.0 Typ: Bezdrôtové slúchadlá na uši Napájanie: Iba USB Adaptér súčasťou balenia: Nie Konštrukcia: Otvorené Aktívne odhlučnenie: Nie Doba prehrávania (hodiny): 12.0

Produkt KOSS Porta Pro Wireless Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bezdrôtové slúchadlá, patrí značke Koss, vo farbe Black v ponuke e-shopu Muziker.sk.

KOSS Porta Pro Wireless Black - parametre produktu

FarbaBlack
KategóriaSlúchadlá, Bezdrôtové slúchadlá
ZnačkaKoss
FarbaBlack
E-shopMuziker.sk

KOSS Porta Pro Wireless Black - história ceny a dostupnosti

KOSS Porta Pro Wireless Black - ďalšie zaujímavé produkty

KOSS Porta Pro Wireless Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?