Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L #6285499

Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L #6285499

Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L #6285499

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L - popis produktu

Dámska košeľa rovného strihu. Klasický golier, zapínanie na gombíky skryté légou, dlhé rukávy zakončené manžetou s dvoma gombíkmi. Nakladané vrecko na ľavej časti predného dielu, na sedle zadného dielu praktický protisklad pre vysoký komfort nosenia. Luxusné materiálové zloženie čistého hodvábu s podielom elastanu je veľmi príjemné na dotyk, ľahké s maximálnym komfortom nosenia a nádherným finálnym leskom. Nadčasový artikel, ktorý krásne vynikne vo vašom obľúbenom saku a chino alebo denimovými nohavicami.

Produkt Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L #6285499 patrí do skupiny produktov Dámske košele od značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho u predajcu Vermont.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske blúzky od značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho u predajcu Vermont.sk a je navrhnutý female.

Produkt Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L #6285499 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Košele dlhý rukáv od značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti L, farebná verzia je hnedá v ponuke e-shopu Vermont.sk a je určený female.

Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L - parametre produktu

Farbahnedá
Veľkosťhnedá
Určeniefemale
KategóriaKošele, Blúzky, Dámske košele, Dámske blúzky, Košele dlhý rukáv
ZnačkaManuel Ritz
VeľkosťL
Farbahnedá
Určeniefemale
E-shopVermont.sk

Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L - história ceny a dostupnosti

Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L - ďalšie zaujímavé produkty

Košeľa Manuel Ritz Women`S Shirt Hnedá L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?