Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56

Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56

Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56 - popis produktu

Pánska košeľa Manuel Ritz. Moderný artikel, ktorý môže nahradiť vašu bundu alebo sako. Klasický golier, zapínanie na gombíky s nápisom brandu, dve nakladané vrecká s pätkou na gombíky na hrudi predného dielu. Rovný strih s dvoma zadnými záševkami pre ľahkú definíciu tvaru, našité logo brandu v dolnej časti zadného dielu. Rukávy zakončené manžetou so zapínaním na gombík. Originálna potlač kvetín a palmových listov v ľahko opranom vzhľade, ktorý na prvý pohľad pôsobí maskáčovým dojmom. Materiálové zloženie prémiovej bavlny s podielom elastanu je na dotyk veľmi príjemné, mäkké a zaručuje vysoký pocit komfortu počas nosenia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske bundy, vyrába ho značka Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti 56, farebná verzia je zelená, materiálové prevedenie je Bavlna, elastan, v ponuke predajcu Vermont.sk a je určený male.

Produkt Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske košele od značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti 56, farebné prevedenie je zelená, je vyrobený z materiálu Bavlna, elastan, nájdete ho u predajcu Vermont.sk a je navrhnutý male.

Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56 - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
Materiálbavlna,elastan
KategóriaZelenina, Košele, Pánske bundy, Pánske košele
ZnačkaManuel Ritz
Veľkosť56
Farbazelená
MateriálBavlna, elastan
Určeniemale
E-shopVermont.sk

Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56 - história ceny a dostupnosti

Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56 - ďalšie zaujímavé produkty

Košeľa Manuel Ritz Jacket Zelená 56 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?