Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box

Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box

Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box - popis produktu

Kompletná skrinka na triedenie odpadu, vrátane veľkej vyberateľnej nádoby a menšieho boxu. Ideálne riešenie do verejných priestorov, ako sú jedálne a kancelárie. Skrinka je súčasťou sortimentu výrobkov na triedenie odpadu FAHRENHEIT. Veľmi jednoduché triedenie odpadu! Skrinka je praktickým riešením na triedenie odpadu vo väčšine prostredí, vrátane kancelárií, jedální a iných verejných priestorov. Súčasťou skrinky je odpadkový kôš a plastová nádoba. Už žiadne výhovorky, môžete začať s triedením! Poklop aj zásuvky na triedenie odpadu majú mäkké dorazy, takže sa zatvárajú hladko a ticho, čím prispievajú k nízkej hladine hluku. Vyberateľná plastová nádoba aj odpadkový kôš umožňujú jednoduché triedenie odpadu a vyprázdňovanie, pretože sa ľahko vyťahujú. Kombináciou rôznych skriniek z tohto sortimentu výrobkov si môžete vytvoriť kompletné riešenie na triedenie odpadu podľa vašich potrieb. Skrinka sa dodáva v 2 rôznych veľkostiach, ktoré sa najlepšie kombinujú s iným skrinkami s rovnakými rozmermi. Skvelé riešenie, keď potrebujete skrinky na rôznych miestach a na rôzne množstvo odpadu, ale chcete udržať jednotný dizajn. Skrinka má pevnú konštrukciu. Je vyrobená z odolného laminátu, ktorý sa ľahko čistí.

Produkt Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box patrí do skupiny produktov Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box - parametre produktu

Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box - história ceny a dostupnosti

Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box - ďalšie zaujímavé produkty

Kôš na triedenie odpadu FAHRENHEIT, 1 zásuvka, breza, 1 kôš + 21 L box - ako nakúpiť najvýhodnejšie?