Konzolový stolík KN1

Konzolový stolík KN1

Konzolový stolík KN1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konzolový stolík KN1 - popis produktu

Konzolový stolík je vyrobený z lakovanej MDF a dreva.   Stolík má jednu zásuvku.   Možno ho použiť napr. v spálni ako toaletný stolík, v predsieni ako odkladací stolík alebo v obývacej izbe ako stolík na fotografie.   Farba: biela / prírodná   Rozmery: výška: 80 cm dĺžka: 110 cm šírka: 35 cm   Nosnosť: 20 kg   Hmotnosť: 19 kg   Dodává sa v demonte.,Konzolový stolík je vyrobený z lakovanej MDF a dreva.   Stolík má jednu zásuvku.   Možno ho použiť napr. v spálni ako toaletný stolík, v predsieni ako odkladací stolík alebo v obývacej izbe ako stolík na fotografie.   Farba: biela / prírodná   Rozmery: výška: 80 cm dĺžka: 110 cm šírka: 35 cm   Nosnosť: 20 kg   Hmotnosť: 19 kg   Dodává sa v demonte.

Produkt Konzolový stolík KN1 patrí do skupiny produktov Konzolové stolíky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Konzolový stolík KN1 - parametre produktu

Konzolový stolík KN1 - história ceny a dostupnosti

Konzolový stolík KN1 - ďalšie zaujímavé produkty

Konzolový stolík KN1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?