Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft

Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft

Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft - popis produktu

KOLEKCIA PRE MILOVNÍKOV južného FRANCÚZSKA. Dokonalá kolekcia pre milovníkov štýlu Provence, ktorí volia žiarivé farby a prirodzený vzhľad. Čím sa odlišuje táto kolekcia?Provensálska, idylická atmosféra a pestré farby. Ľahké formy nábytku a jednoduchosť sa dlho pamätajú, prirodzenosť spojená s jednoduchosťou a funkčnosťou. Môže byť niečo atraktívnejšie? Znie to ako ideálne riešenie. Nábytok inšpirovaný Provence. Jednoduchý, funkčný nábytok. Ideálny do jedálne alebo obývačky. Elegantný konferenčný stolík, ktorý sa bude skvele vynímať v obývačke. Pod stolovou doskou má dve poličky, skvele sa vám budú hodiť na diaľkové ovládače, časopisy a iné príslušenstvo. Celok je pevne vyrobený z laminovaných dosiek. Dá sa využiť na mnoho spôsobov, urobiť s ním veľa vydarených opatrení a byť roky spokojný. Poslúži v obývačke ako konferenčný stolík, v detskej izbe na vytváranie umeleckých obrazov. U hostí vyvolá prekvapenie. Dostupné v dvoch variantoch. Konferenčný stolík Kora K13 kraft zlatá/kraft biela Inštrukcia :

Produkt Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nábytok do obývačky, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft - parametre produktu

Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík Kora K13 zlatý kraft / biely kraft - ako nakúpiť najvýhodnejšie?