Konferenčný stolík GENESIS

Konferenčný stolík GENESIS

Konferenčný stolík GENESIS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík GENESIS - popis produktu

Originálny a štýlový konferenčný stolík GENESIS okamžite upúta pozornosť každého hosťa vo vašej obývačke. Stolík je navyše priestranný, jeho doska má priemer 70 cm. Stolová doska z keramiky v nestarnúcom mramorovom dekore je usadená na oceľovej nohe lakovanej v dekore orech s trendy zlatým pruhom. Ku konferenčnému stolíku GENESIS je možné prikúpiť odkladací stolík GENESIS S. Farba:biely mramor / orech / zlatá Materiál:keramika / oceľ Rozmery:šírka: 70 cmhĺbka: 70 cmvýška: 43 cm Dodávané v demonte.,Originálny a štýlový konferenčný stolík GENESIS okamžite upúta pozornosť každého hosťa vo vašej obývačke. Stolík je navyše priestranný, jeho doska má priemer 70 cm. Stolová doska z keramiky v nestarnúcom mramorovom dekore je usadená na oceľovej nohe lakovanej v dekore orech s trendy zlatým pruhom. Ku konferenčnému stolíku GENESIS je možné prikúpiť odkladací stolík GENESIS S. Farba:biely mramor / orech / zlatá Materiál:keramika / oceľ Rozmery:šírka: 70 cmhĺbka: 70 cmvýška: 43 cm Dodávané v demonte.

Produkt Konferenčný stolík GENESIS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Konferenčný stolík GENESIS - parametre produktu

Konferenčný stolík GENESIS - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík GENESIS - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík GENESIS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?