Konferenčný stolík 2 ks  FOLLA Čierna

Konferenčný stolík 2 ks FOLLA Čierna

Konferenčný stolík 2 ks  FOLLA Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík 2 ks FOLLA Čierna - popis produktu

Sada dvoch odkladacích stolíkov FOLLA zaujme na prvý pohľad svojím spracovaním. Stolíky sú vyrobené z práškovo lakovanej ocele s motívmi listov a doska stolíkov je z dyhovanej MDF v dvoch farebných variantoch: biela / prírodná a čierna / prírodné. Farba:biela / prírodnáčierna / prírodná Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:dyhovaná MDF / práškovo lakovaná oceľ Rozmery menšieho stolíka:priemer: 33 cmvýška: 40 cm Rozmery väčšieho stolíka:priemer: 40 cmvýška: 45 cm Nosnosť:10 kg Hmotnosť:5,2 kg Dodávané v demonte.,Sada dvoch odkladacích stolíkov FOLLA zaujme na prvý pohľad svojím spracovaním. Stolíky sú vyrobené z práškovo lakovanej ocele s motívmi listov a doska stolíkov je z dyhovanej MDF v dvoch farebných variantoch: biela / prírodná a čierna / prírodné. Farba:biela / prírodnáčierna / prírodná Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:dyhovaná MDF / práškovo lakovaná oceľ Rozmery menšieho stolíka:priemer: 33 cmvýška: 40 cm Rozmery väčšieho stolíka:priemer: 40 cmvýška: 45 cm Nosnosť:10 kg Hmotnosť:5,2 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Konferenčný stolík 2 ks FOLLA Čierna patrí do skupiny produktov Odkladacie stolíky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sady stolíkov, patrí značke Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Konferenčný stolík 2 ks FOLLA Čierna - parametre produktu

Konferenčný stolík 2 ks FOLLA Čierna - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík 2 ks FOLLA Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík 2 ks FOLLA Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?