Kokosový olej v spreji - GymBeam

Kokosový olej v spreji - GymBeam

Kokosový olej v spreji - GymBeam

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kokosový olej v spreji - GymBeam - popis produktu

Kokosový olej v spreji neobsahuje v jednej dávke takmer žiadne kalórie, tuk, ani cholesterol Kokosový olej v spreji je 100 % kokosový olej v spreji. Poslúži každému, kto si potrpí na chutné a zdravé jedlá, či už je sú to ryby, mäso, vajcia alebo šaláty. Je vyrobený pokročilou kompresnou technológiou, ktorá umožňuje jedným stlačením aplikovať kokosový olej na panvicu, pekáč, plech alebo grilovací rošť. Používa sa veľmi jednoducho - stačí ho nastriekať na požadovaný povrch a môžete piecť. V jednej dávke obsahuje minimum kalórií, tuku a cholesterolu. Kokosový olej v spreji nemá vplyv na chuť alebo vôňu jedál. Kokosový olej v spreji a jeho výhody 100 % prírodný kokosový olej neobsahuje žiadne konzervačné látky je bez zápachu nemení prirodzenú chuť jedla chutný a zdravý olej v jednej dávke má minimum kalórií, tuku a cholesterolu je bez gluténu (lepku) Zloženie Kokosový olej, pohonná látka. Použitie Pred použitím poriadne pretrepte a sprejujte na studenú panvicu alebo pokrm vo vzdialenosti cca 20 cm. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 1 dávka (0,25 g 1/4 sekundy) Kalórie 1,5 kcal Tuky 0,25 g z toho nasýtené tuky 0,21 g z toho mononenasýtené tuky 0,015 g z toho polynenasýtené tuky 0,004 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 0 g Soľ 0 g Upozornenie Sprej je pod tlakom. Nevystavujte ho slnečnému žiareniu a teplotám nad 50°C. Nevyhadzujte do ohňa. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo na horúce predmety. Chráňte pred teplom. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke GymBeam, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt Kokosový olej v spreji - GymBeam je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kokosový olej, patrí značke GymBeam, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Kokosové oleje od značky GymBeam, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Kokosový olej v spreji - GymBeam - parametre produktu

Formatekutý
Bez umelých sladidieláno
Bez GMOáno
BIOnie
Bez laktózyáno
Balenie (g)25 x 201 g
Bez aspartamuáno
Vegánskyáno
Bezlepkovýáno
Zmesčíry
Vegetariánskyáno
KategóriaOleje, Spreje, Doplnky stravy, Kokosový olej, Kokosové oleje
ZnačkaGymBeam
E-shopNajlekaren.eu

Kokosový olej v spreji - GymBeam - história ceny a dostupnosti

Kokosový olej v spreji - GymBeam - ďalšie zaujímavé produkty

Kokosový olej v spreji - GymBeam - ako nakúpiť najvýhodnejšie?