Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny #1423273

Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny #1423273

Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny #1423273

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 97,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny - popis produktu

Digestor KLARSTEIN Zugspitze 60:Žiadne nežiaduce pachy už nebudú rušiť zážitok z varenia. O to sa postará komínový digestor Klarstein. Je ideálnou voľbou do veľkých kuchýň, kde je zaistený odťah vzduchu von cez komín, potrubie alebo ventilačnú šachtu. Je prichystaný na pripevnenie na múr. Získate nielen moderné funkcie, ku ktorým patrí napríklad recirkulácia, ale tiež unikátny dizajn pre jedinečný vzhľad vašej kuchyne. Digestor Klarstein vám sprostredkuje príjemne strávený čas pri varení. V jeho výbave nechýba napríklad LED osvetlenie a spätná klapka. K modernému stvárneniu prispieva čierna farba. Hlavné vlastnosti digestora KLARSTEIN Zugspitze 60 Komínový digestor Klarstein sa postará o príjemné prostredie pri varení bez nežiaducich pachov Je to nástenný typ odsávača pár Má osvetlenie s dlhou životnosťou V digestore je umiestnená spätná klapka Disponuje recirkulačným systémom Farba odsávača pár KLARSTEIN Zugspitze 60 je čierna Kvalitná výbava odsávača pár zaisťuje príjemné varenie Odsávač pár Klarstein v sebe kombinuje kvalitné vyhotovenie s účinným odstraňovaním nežiaducich pachov. Je vybavený šetrným LED osvetlením s dlhou životnosťou, ktoré zaistí dokonalý prehľad o procese varenia. Odsávač pár obsahuje integrovanú spätnú klapku, ktorá bráni úniku tepla a priechodu chladného vzduchu do miestnosti. Digestor KLARSTEIN Zugspitze 60 spestrí vaše varenie úžasnými funkciami S digestorom Klarstein bude unikajúca para a dym z jedál v kuchyni minulosťou. Odasávač pary je vybavený recirkuláciou, ktorá nasáva pachy a pary z varenia, čistí ich cez filtre a vracia vyčistený vzduch späť do miestnosti. Moderný odsávač pár minimalizuje výpary z varenia Odsávač pár Klarstein spadá do energetickej triedy B. Predpokladaná ročná spotreba energie zodpovedá 28 kWh. Ponúka 2 uhlíkové filtre, ktoré zamedzujú prenikaniu nečistôt do prieduchov motora ventilácie. Pri filtrácii tukov dosahuje triedu účinnosti D. Kvalitu odsávania má na starosti výkon v veľkosťou 310 m3/h. Digestor Klarstein je ideálny do menšej kuchyne (do 20 m2). Maximálna hlučnosť digestora zodpovedá 64 dB. Údaje uvádzané na energetickom štítku odsávačov pár: V záhlaví je uvedený výrobca a model digestora Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo) kWh/annum: ročná spotreba energie pri prevádzke odsávania hodinu denne a osvetlenia 2 hodiny denne Symbol ventilátora: sacia účinnosť odsávača pár Symbol žiarovky: účinnosť svetla digestora Symbol priepustnosti: schopnosť tukových filtrov pohltiť tuky z varenia, vyprážania atď. dB: maximálna hlučnosť spotrebiča Maximálna výška vývodu: 75 cm Minimálna výška vývodu: 40 cm Počet vývodov: 1 Umiestnenie vývodu: zvrchu Priemer horného vývodu: 15 cm

Najlepší vzduch v kuchyni: odsávač pár Klarstein Zugspitze 60 dodá kuchyni moderný punc a spoľahlivo odstráni paru a výpary počas varenia.Digestor Klarstein Zugspitze 60 s motorovým výkonom 65 W účinne odstráni zo vzduchu paru v malých až stredne veľkých kuchyniach. Tri výkonnostné stupne s celkovým odsávacím výkonom 310 m³/h sa plne zameriavajú na oblasť varnej dosky. Na prednej strane sa nachádza ovládacia sekcia, ktorá slúži na nastavenie intenzity ventilácie a osvetlenia. Zapínateľné LED svetlo s výkonom 2,5 W efektívne osvetlí varnú plochu.Nástenný odsávač pár Klarstein Zugspitze 60 presvedčí nielen výkonnostnými údajmi, ale aj luxusným výzorom: matne čiernu konštrukciu s horným zúžením dopĺňa dvojdielny komínový obklad, ktorý skrýva hadicu.Použitím jedného filtra s aktívnym uhlím (produkt: 10027451) sa digestor dá používať v recirkulačnej prevádzke.

Produkt Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny #1423273 je označený EAN kódom 4060656103926.

Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny - parametre produktu

Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny - história ceny a dostupnosti

Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Zugspitze 60, digestor, 60 cm, nástenný, 310 m³/h, LED, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?