KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare - popis produktu

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare Charakteristika KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare: Výnimočná ponuka kočík + ANGELCARE Kôš na plienky Classic Angelcare + 1 kazeta Športový kočík vhodný pre deti od narodenia do 15 kg. Veľké a manévrovateľné kolesá pre jednoduché ovládanie kočíka Jednoduchý a rýchly skladací a rozkladací mechanizmus Plynulé nastavenie operadla do polohy ležmo Ľahký rám Vysoká poloha rukoväte zaisťuje pohodlné riadenie kočíka päťbodovej bezpečnostné pásy Strieška chrániaca pred slnkom alebo dažďom Ochrana pred náhodným zložením/rozložením kočíka Centrálna parkovacia brzda (jedným stlačením zablokuje obe zadné kolesá) Okienko v strieške Rozmer zloženého kočíka: 28x45x90 cm   Príslušenstvo: pláštenka nánožník kôš na nákupy Vyrobené v súlade s európskou normou EN 1888, ktorá špecifikuje bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy pre detské kočíky. Materiál: Rám: oceľ Tkanina: odolná voči oteru a poveternostným podmienkam - tkanina polyester 300D Kolesá: absorbujúce nárazy - EVA pena Technické parametre: Dĺžka: 84 cm Šírka: 47 cm Výška: 100cm Hmotnosť: 6,08 kg ANGELCARE Kôš na plienky Classic + 1 kazeta:  Bez baktérií, bez zápachu v miestnosti! Vlastnosti: Riešenie zápachu nemusí byť ťažké - so systémom Angelcare, ktorý ponúka dokonalý kôš na plienky. Rieši nielen dočasné uloženie použitých plienok, ale dokonca skvele vyzerá Ocenený systém likvidácie plienok Angelcare milujú a dôverujú mu rodičia po celom svete. Ľahko sa používa: jednoducho otvorte veko, plienku zatlačíte cez pachovú záklopku a plienka pohodlne spadne do viacvrstvovej fólie nadol. A čo viac, fólia použitá v kazetách je hygienická a vydrží vám dlho. Kôš pojme cca 38 plienok (celá kazeta potom +/- 180 plienok) KAZETA pre koše na plienky Angelcare Kazeta obsahuje fóliu - 'nekonečné' vrece - pre použité plienky. Kazeta Angelcare je pre všetky koše Angelcare, a všetky veľkosti plienok jednotná. 7 vrstvová stena fólie s kyslíkovou bariérou neprepustí molekuly zápachu, ani baktérie - technológia OdourSeal® - pobyt v priestore s košom je tak príjemný pre všetkých! 5 x účinnejšie proti zápachu 2 x menšia spotreba šetrnejšie k životnému prostrediu

Produkt KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare patrí do skupiny produktov Športové kočíky, patrí značke Kinderkraft, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Koše na plienky, je v ponuke značky Kinderkraft v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare - parametre produktu

DruhŠportové kočíky
KategóriaKočíky, Plienky, Športové kočíky, Koše na plienky
ZnačkaKinderkraft
E-shopNajlekaren.eu

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare - história ceny a dostupnosti

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare - ďalšie zaujímavé produkty

KINDERKRAFT Kočík športový Lite Up Gray + kôš na plienky Angelcare - ako nakúpiť najvýhodnejšie?