Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g

Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g

Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g - popis produktu

KENDAMIL 100% BIO/organické plnotučné dojčenské mlieko 1 (800g) DHA+ Kendamil, BIO/organické mlieko zo srdca anglických pastvín. Detské prémiové počiatočné mlieko zdokonaľované 50 rokov vyrábané z plnotučného kravského mlieka pre správnu podporu a vývoj bábätka od narodenia do veku 6 mesiacov. 

Prečo zvoliť BIO/organické mlieko Kendamil?

Mlieka Kendamil sú vyrábané vo Veľkej Británii v oblasti národného parku Lake District, ktorý je známy svojou panenskou prírodou a nekonečnými jazerami. Uprostred tejto prírody žijú na pastvinách kravy, ktoré produkujú to najlepšie plnotučné mlieko, ktoré dodáva mlieku Kendamil tak nezameniteľnú chuť. Kendamilový rad dojčenských, pokračovacích a batoľacích receptúr sa blíži materskej prírode vďaka obsahu plnotučného mlieka. Majú prirodzenejšiu a sladšiu chuť a sú vyrábané podľa tradičných receptúr. Neobsahujú palmový olej, pridaný rybí tuk a umelé dochucovadlá. Výhody Kendamil BIO/organického plnotučného mlieka: • 100% BIO/ORGANIC • Z BIO/organického plnotučného mlieka • Bez palmového oleja, rybieho tuku a GMO • Obsahuje prebiotika

Všetky organické farmy musia spĺňať najprísnejšie nariadenia organizácie Red Tractor, ktorá dohliada na živočíšnu výrobu a pestovanie surovín. Organické plnotučné dojčenské mlieko = menej rastlinného oleja, ktorý je častou príčinou poruchy trávenia a zápchy u bábätiek. Vyhýba sa procesu výroby sušeného mliečneho prášku, ktorý vytvára látku plnú oxidovaného cholesterolu a neurotoxických aminokyselín. Všetky kravy produkujúce mlieko Kendamil sú chované formou grass feeding čo zvyšuje percento Omega-3 v mlieku. Táto látka napomáha zníženiu výskytu ekzému, astmy a sennej nádchy. Komplexné cukry podporujú vznik kvalitnej črevnej mikroflóry, čo je kľúčom k zdravému imunitnému a zažívaciemu systému.

• Všetky mlieka Kendamil majú označenie RED TRACTOR. Toto označenie je certifikátom, ktorý sa udeľuje iba farmárom a výrobcom, ktorí dodržiavajú najprísnejšie štandardy týkajúce sa kvality potravín. Tento certifikát zároveň dokazuje, že všetky zložky obsiahnuté vo výrobku boli vyrobené a vypestované vo Veľkej Británii, čo umožňuje prísnu kontrolu všetkých postupov pri výrobe.

Pri príprave je potrebné dodržiavať návod a pokyny na obale výrobku.

Priprava mlieka: • Umyjú sa ruky, sterilizujú sa všetky pomôcky a fľaštička podľa pokynov výrobcu. • Prevarí sa čerstvá voda a nechá sa vychladnúť po dobu najdlhšie 30 minút. Nepoužíva sa umelo zmäkčená alebo opakovane preváraná voda. Naleje sa požadované množstvo vody (podľa návodu pre prípravu) do sterilizovanej fľaše. • Pomocou odmerky, ktorá je súčasťou balenia, sa pridá daný počet zarovnaných odmeriek do fľaše s vodou. • Uzavrie sa fľaša a dobre sa pretrepe, aby sa prášok rozpustil. • Ochladí sa na teplotu prirodzenú na pitie (bežná teplota je 37 stupňov). Vždy pred podávaním sa najskôr skontroluje teplota tekutiny napr. na zápästí.

Dôležité upozornenie: Dojčenie je najlepším spôsobom, ako vyživovať dieťa. Kendamil 1 fáza je počiatočné mlieko určené pre deti od 0– 6 mesiacov ako súčasť pestrej stravy podľa konzultácie s lekárom, lekárnikom, pôrodnou asistentkou, zdravotníkom, zdravotnou sestrou zaoberajúcou sa detskou výživou, dietológom alebo iným výživovým odborníkom na základe individuálnych potrieb dieťaťa. Balené v ochrannej atmosfére. Skladovať na chladnom a suchom mieste. Spotrebovať do 4 týždňov po otvorení.

Produkt Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g patrí do skupiny produktov Dojčenské mlieko, vyrába ho značka eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bio mlieko od značky eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g - parametre produktu

Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g - história ceny a dostupnosti

Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g - ďalšie zaujímavé produkty

Kendamil 1 BIO Nature počiatočné dojčenské mlieko s DHA+, 800g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?