KEŇA rohová sedačka, inari 91

KEŇA rohová sedačka, inari 91

KEŇA rohová sedačka, inari 91

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KEŇA rohová sedačka, inari 91 - popis produktu

Rohová sedačka KEŇA je navrhnutá v modernom dizajnovom prevedení. V dnešnej dobe žiadané sivé farebné prevedenie je neutrálne. Tým získate možnosť zariadiť si Vašu izbu doplnkami v rôznych farbách. Praktická taburetka, ktorá je súčasťou sedačky, má dvojo využitie. S jej pomocou si dokážete zväčšiť rozmer sedačky, alebo ju viete umiestniť do priestoru a používať samostatne. Sedačka ponúka praktický úložný priestor ale aj možnosť rozkladu. Po jej rozložení si vytvoríte spaciu plochu 207 x 144, vhodnú na príležitostné spanie. Sedačka je vyrobená v kombinácii použitia bonellových pružín a PUR peny. Toto spojenie zaručí pohodlné sedenie. Sedačku ponúkame v ľavom aj pravom prevedení rohu. Pri objednávaní si, prosím, zvoľte vybrané prevedenie. Na fotke je ľavé prevedenie.Sedačka je čalúnená kvalitnou látkou INARI 91. Rozmery (š/v/h): 241 x 198 x 88 cm.Hrúbka opierkovej časti je 23 cm.Dodávame v demonte.

Produkt KEŇA rohová sedačka, inari 91 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

KEŇA rohová sedačka, inari 91 - parametre produktu

KEŇA rohová sedačka, inari 91 - história ceny a dostupnosti

KEŇA rohová sedačka, inari 91 - ďalšie zaujímavé produkty

KEŇA rohová sedačka, inari 91 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?