KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá

KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá

KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 71,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá - popis produktu

Sandále KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá:Sandále Keen Whisper WomenDámske sandále Keen Whisper Women sú skvelou voľbou na outdoorové aktivity, pešiu turistiku aj voľný čas. Turistické sandále sú vytvorené tak, aby sa plne prispôsobili anatómii ženského chodidla. Vynikajú aj svojou veľmi nízkou hmotnosťou a znamenitou oporou pre chodidlá.Zvládnu terén aj voduZvršok sandálov je vyrobený z rýchloschnúcej polyesterovej páskoviny, ktorá umožňuje optimálne odvetrávanie aj aktívny pohyb vo vode. Stabilnú chôdzu aj v rozmanitom teréne pritom zaistí podrážka s viacsmernou vzorkou a jemnými zárezmi.Trekové sandále Keen Whisper ochránia vaše prstyPri všetkých aktivitách budú vaše prsty dokonale ochránené, pretože trekingové sandále Keen Whisper Women disponujú patentovaným systémom ochrany prstov.Pre maximálny komfort pri chôdziKu komfortnej chôdzi napomáha medzipodrážka z vysoko odolného EVA materiálu, EVA stielka aj hydrofóbna podšívka zo sieťoviny. Nechýba ani technológia Cleansport NXT, ktorá udrží nohy v sandáloch Keen Whisper svieže. Dámska obuv Keen Whisper na túry aj do mestaTuristické sandále Keen Whisper Women vynikajú perfektnými tlmiacimi vlastnosťami a flexibilným použitím pri športe, turistike a v meste. Ponúkajú úplne pohodlný a bezpečný pohyb aj pri vodných aktivitách.Kľúčové vlastnosti dámskych topánok Keen Whisper WomenDámske športové sandáleKeen Whisper sú určené na športovanie, turistiku aj do mestaVhodné aj na vodné športy a do morskej vodyZvršok vyrobený z rýchloschnúcej polyesterovej páskovinyStielka a medzipodrážka z penového materiálu EVAHydrofóbna podšívka zo sieťovinyPodrážka s viacsmerným vzoromKomfortné zapínanie pomocou rýchlošnurovaniaTrekingové sandále Keen Whisper Women s patentovaným systémom ochrany prstovFarebné vyhotovenie: čierno-sivé

Produkt KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske sandále, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá - parametre produktu

KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá - história ceny a dostupnosti

KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá - ďalšie zaujímavé produkty

KEEN WHISPER WOMEN čierna/sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?