Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 61,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová - popis produktu

Sandále Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová:Trekové sandále Keen Ravine H2 WomenDámske trekové sandáleKeen Ravine H2 Womensú skvelou voľbou na outdoorové aktivity, pešiu turistiku aj voľný čas. Sandále sú vytvorené tak, aby sa úplne prispôsobili anatómii ženského chodidla. Vynikajú aj svojou veľmi nízkou hmotnosťou a znamenitou oporou pre chodidlá. Trekingové sandále Keen Ravine H2zvládnu terén aj voduZvršok trekingových sandálovKeen Ravine H2je vyrobený z rýchloschnúcej polyesterovej páskoviny, ktorá umožňuje optimálne odvetrávanie aj aktívny pohyb vo vode. Stabilnú chôdzu aj v rozmanitom teréne pritom zaistí podrážka s viacsmernou vzorkou. SandáleKeen Ravine H2ochránia vaše prstyPri všetkých aktivitách budú vaše prsty dokonale chránené, pretožesandále Keen Ravine H2disponujúpatentovaným systémom ochrany prstov. Upevnenie sandálov na nohe je riešené pomocou rýchlošnurovania a opasku na suchý zips v pätovej časti, ktorý je možné odňať a sandále využiť ako papuče. Turistické sandále Keen Ravine H2 zaistia maximálny komfort pri chôdziKu komfortnej chôdzi v turistických sandáloch Keen Ravine H2 napomáha medzipodrážka z vysoko odolného EVA materiálu, EVA stielka aj hydrofóbna podšívka zo sieťoviny. Nechýba ani antibakteriálna technológiaCleansport NXT, ktorá udrží nohy svieže. Trekové sandále Keen Ravine H2sú ideálne na túry aj do mestaTrekové sandáleKeen Ravine H2vynikajú perfektnými tlmiacimi vlastnosťami a svojím flexibilným využitím na šport, turistiku aj do mesta. Ponúkajú úplne pohodlný a bezpečný pohyb aj pri vodných aktivitách. Turistické sandáleKeen Ravine H2 Women Steel Grey / CoralDámske sandáleUrčené na športovanie, turistiku aj do mestaZvršok je vyrobený z rýchloschnúcej polyesterovej páskovinyEVA stielka aj hydrofóbna podšívka zo sieťovinyMedzipodrážka EVA na pohodlie pri chôdziPodrážka s viacsmernou vzorkouKomfortné zapínanie pomocou rýchlošnurovania a pásky na suchý zipsPo odobratí pásky je možné sandále pretvoriť na papučeTrekové sandále Keen Ravine H2 Ws patentovaným systémom ochrany prstovFarebné vyhotovenie: oranžovo-sivé

Produkt Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová - parametre produktu

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová - história ceny a dostupnosti

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral sivá/ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?