Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink

Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink

Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink - popis produktu

Sandále Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink: Sandále Keen Ravine H2 W Dámske sandále Keen Ravine H2 W sú skvelou voľbou na rôzne outdoorové aktivity, pešiu turistiku i voľný čas. Sandále sú vytvorené tak, aby sa plne prispôsobili anatómii ženského chodidla. Vynikajú tiež svojou veľmi nízkou hmotnosťou a znamenitú oporou pre chodidlá. Keen Ravine H2 zvládnu terén i voduZvršok sandálov Keen Ravine H2 je vyrobený z rýchloschnúcej polyesterovej páskoviny, ktorá umožňuje optimálne odvetrávanie aj aktívny pohyb vo vode. Stabilnú chôdzu aj v rozmanitom teréne pritom zaistí podrážka s viacsmerným vzorom. Sandále Keen Ravine H2 ochránia vaše prstyPri všetkých aktivitách budú vaše prsty dokonale chránené, pretože Keen Ravine H2 disponujú patentovaným systémom ochrany prstov. Upevnenie sandálov na nohe je riešené pomocou rýchlošnurovania a pásika na suchý zips v pätovej časti, ktorý možno odňať a sandále využiť ako papuče. Pre maximálny komfort pri chôdziKu komfortnej chôdzi napomáha medzipodrážka z vysoko odolného EVA materiálu, EVA výstelka i hydrofóbna podšívka zo sieťoviny. Nechýba ani antibakteriálna technológia Cleansport NXT, ktorá udrží nohy svieže. Keen Ravine H2 sú ideálne na túry aj do mestaSandále Keen Ravine H2 W vynikajú perfektnými tlmiacimi vlastnosťami a svojím flexibilným využitím na šport, turistiku i do mesta. Ponúkajú úplne pohodlný a bezpečný pohyb aj pri vodných aktivitách. Kľúčové vlastnosti sandálov Keen Ravine H2 W Black/Dawn PinkDámske športové sandále značky KeenUrčené na športovanie, turistiku i do mestaZvršok vyrobený z rýchloschnúcej polyesterovej páskovinyEVA výstelka i hydrofóbna podšívka zo sieťovinyMedzipodrážka EVA pre pohodlie pri chôdziPodrážka s viacsmerným vzoromKomfortné zapínanie pomocou rýchlošnurovania a pásika na suchý zipsPo odobratí pásika možno sandále pretvoriť na papučeKeen Ravine H2 W s patentovaným systémom ochrany prstovFarebné vyhotovenie: sivo-čierne

Produkt Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske sandále, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink - parametre produktu

Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink - história ceny a dostupnosti

Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink - ďalšie zaujímavé produkty

Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink - ako nakúpiť najvýhodnejšie?