KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne

KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne

KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 78,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne - popis produktu

Sandále KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne:Dámske sandále Keen Clearwater CNX WomenDámske sandále Keen Clearwater CNX Women sú skvelou voľbou na rôzne outdoorové aktivity, pešiu turistiku aj voľný čas. Nízky profil ponúka chodidlu maximálne prirodzený pohyb, ku ktorému napomáha aj odľahčené vyhotovenie. Keen Clearwater CNX sú ideálne pre rozmanitý terénSubtílny zvršok sandálov Keen Clearwater CNX je vyrobený z rýchloschnúceho polyesterového popruhu a kvalitnej nepremokavej kože, ktorá umožňuje aktívny pohyb aj vo vode. Trakciu a tým chôdzu aj v rozmanitom teréne uľahčuje odolná gumová podrážka s viacsmerným vzorom.Sandále Keen ochráni vaše prstyPri všetkých vonkajších aktivitách budú vaše prsty dokonale chránené, pretože sandále Keen Clearwater CNX majú patentovaný systém ochrany prstov KEEN.PROTECT. Letná voľnočasová obuv Keen Clearwater CNX ponúka pohodlie za každej situácieLetná voľnočasová obuv Keen Clearwater CNX disponuje medzipodošvou vyrobenou z PU materiálu, ktorý zaručí pohodlný došľap. Anatomicky tvarovaná výstelka naproti tomu podporí klenbu, čím prispeje k pohodliu pri chôdzi. Nechýba ani hydrofóbna podšívka ošetrená antibakteriálnou úpravou.Keen Clearwater CNX sú vhodné do mesta, na túry aj k vodeVeľmi ľahké obutie i vyzutie sandálov umožňuje praktické rýchlošnurovanie, ktoré zaistí rýchle a pevné zafixovanie topánok. Topánky Keen Clearwater CNX sa vyznačujú všestranným využitím. Či už sa vydáte do mesta, na túru alebo k vode, vaše chodidlá pocítia skvelý komfort.Kľúčové vlastnosti sandálov Keen Clearwater CNX WomenDámske sandále Keen ClearwaterVhodné na turistiku, outdoorové aktivity aj do mestaZvršok vyrobený z polyesterovej popruhoviny a vodoodolnej kožePatentovaný systém ochrany prstov KEEN.PROTECTSandále Keen Clearwater CNX s praktickým rýchlošnurovanímPU medzipodrážka pre pohodlný došľapAnatomická výstelka podporujúca klenbuHydrofóbna podšívka ošetrená antibakteriálnou úpravouPútko uľahčujúce obúvanie sandálov Keen Clearwater CNXFarebné vyhotovenie: čierne

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske sandále, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne - parametre produktu

KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne - história ceny a dostupnosti

KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne - ďalšie zaujímavé produkty

KEEN CLEARWATER CNX WOMEN čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?