Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny - popis produktu

Zásobník na listy so zásuvkouZaistite na svojom stole väčší poriadok a prehľad s praktickým organizérom. Dokumenty a listy nájdu svoje miesto na poličke, zatiaľ čo zásuvka ponúka dostatok úložného priestoru na perá, poznámky a iné pomôcky. Vďaka kombinácii čierneho tela a zásuvky v prírodnej štruktúre je bambusový stolový box ozdobou každého pracoviska, či už v kancelárii, pracovni alebo v izbe pre tínedžerov.Praktický organizér do kancelárie vyrobený z bambusuPriestranný organizér udrží na vašom stole poriadokÚložný priestor na listy, dokumenty a iné vo formáte DIN A4Drobné pomôcky ako perá, pravítka a mnoho iného. uložiť do zásuvkyIdeálne pre domácu kanceláriu, kanceláriu alebo izbu pre teenagerovČierna bambusová krabica a zásuvka s prírodným zrnomOrganizér na stôl v detaileCelkové rozmery V x Š x H: cca 11 x 32 x 22 cmPolička V x Š x H: cca 3,5 x 30,5 x 21 cmVnútorná zásuvka V x Š x H: cca 5 x 29 x 19,5 cmHmotnosť: cca 1,5kgMateriál: bambus, MDFFarba: čierna, prírodnározsah doručenia1x bambusový organizérMateriálové zloženie80% bambus20% drevovláknitá doskaRD 10047991

Produkt Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zásuvkové lišty, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske regály od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny - parametre produktu

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny - história ceny a dostupnosti

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelársky regál so zásuvkou RD47991, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?