Kancelárske kreslo SATURN Čierna

Kancelárske kreslo SATURN Čierna

Kancelárske kreslo SATURN Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárske kreslo SATURN Čierna - popis produktu

Kancelárske kreslo SATURN je potiahnuté bielou, sivou alebo čiernou eko kožou a jeho stabilita je zaručená klasickou základňou s piatimi kolieskami.Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje vďaka plynovému zdviháka jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné húpanie alebo zafixovanie vertikálnej polohy a regulovať prítlak opierky.Farba:bielačiernasiváVýber farby zvoľte vo variante produktu.Materiál:perforovaná eko koža / plastRozmery:šírka: 67 cmhĺbka: 65 cmvýška: 112 - 120 cmvýška sedu: 44 - 52 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:17,5 kgDodáva sa v demonte.,Kancelárske kreslo SATURN je potiahnuté bielou, sivou alebo čiernou eko kožou a jeho stabilita je zaručená klasickou základňou s piatimi kolieskami.Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje vďaka plynovému zdviháka jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné húpanie alebo zafixovanie vertikálnej polohy a regulovať prítlak opierky.Farba:bielačiernasiváVýber farby zvoľte vo variante produktu.Materiál:perforovaná eko koža / plastRozmery:šírka: 67 cmhĺbka: 65 cmvýška: 112 - 120 cmvýška sedu: 44 - 52 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:17,5 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Kancelárske kreslo SATURN Čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Kancelárske kreslo SATURN Čierna - parametre produktu

Kancelárske kreslo SATURN Čierna - história ceny a dostupnosti

Kancelárske kreslo SATURN Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárske kreslo SATURN Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?