Kancelárska stolička VALDEZ 2

Kancelárska stolička VALDEZ 2

Kancelárska stolička VALDEZ 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárska stolička VALDEZ 2 - popis produktu

S kancelárskou stoličkou VALDEZ 2 si môžete dopriať maximálny komfort pri sedení a zároveň vďaka výbornej ergonómii podporiť zdravé držanie tela. Anatomicky tvarovaný a pohodlný sedák je čalúnený membránovou látkou v čiernej farbe, operadlo stoličky je z priedušnej sieťoviny v sivom prevedení. Dokonalý pôžitok dotvorí opierka hlavy a bedier, a pevné plastové podrúčky. Stolička je vybavená mechanizmom TILT, ktorý umožňuje reguláciu výšky sedadla pomocou plynového zdviháka. Vďaka skrutke pod sedákom je možné hojdanie a blokácia v polohe vertikálnej počas práce, a samozrejme regulácia prítlaku opierky. Pevný plastový kríž s piatimi plastovými kolieskami má nosnosť 100 kg. Farba:čierna / sivá / biela Materiál:látka / sieťovina / plast Rozmery:šírka: 62 cmhĺbka: 63 cmvýška: 116 - 124 cm šírka sedu: 50 cmhĺbka sedu: 50 cmvýška sedu: 44 -52 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:12,3 kg Dodávané v demonte.,S kancelárskou stoličkou VALDEZ 2 si môžete dopriať maximálny komfort pri sedení a zároveň vďaka výbornej ergonómii podporiť zdravé držanie tela. Anatomicky tvarovaný a pohodlný sedák je čalúnený membránovou látkou v čiernej farbe, operadlo stoličky je z priedušnej sieťoviny v sivom prevedení. Dokonalý pôžitok dotvorí opierka hlavy a bedier, a pevné plastové podrúčky. Stolička je vybavená mechanizmom TILT, ktorý umožňuje reguláciu výšky sedadla pomocou plynového zdviháka. Vďaka skrutke pod sedákom je možné hojdanie a blokácia v polohe vertikálnej počas práce, a samozrejme regulácia prítlaku opierky. Pevný plastový kríž s piatimi plastovými kolieskami má nosnosť 100 kg. Farba:čierna / sivá / biela Materiál:látka / sieťovina / plast Rozmery:šírka: 62 cmhĺbka: 63 cmvýška: 116 - 124 cm šírka sedu: 50 cmhĺbka sedu: 50 cmvýška sedu: 44 -52 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:12,3 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Kancelárska stolička VALDEZ 2 patrí do skupiny produktov Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Kancelárska stolička VALDEZ 2 - parametre produktu

Kancelárska stolička VALDEZ 2 - história ceny a dostupnosti

Kancelárska stolička VALDEZ 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárska stolička VALDEZ 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?