Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá

Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá

Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá - popis produktu

Kancelárska stolička s priedušným sieťovaným dizajnom, ktorá bude štýlovou súčasťou vašej kancelárie. Sedadlo je čalúnené látkou, ktorá spomaľuje horenie a opierka chrbta zo sieťoviny zabezpečuje pohodlné prúdenie vzduchu počas celého dňa. Stolička má nastaviteľnú bedrovú opierku pre väčšie pohodlie. Kancelárska stolička s operadlom zo sieťoviny ponúka veľa možností prispôsobenia, takže môžete pohodlne sedieť po celý pracovný deň. Synchrónny mechanizmus znamená, že operadlo a sedadlo sa pohybujú vo vzájomnom vzťahu. Vďaka tomu môžete jednoducho nájsť pohodlné a správne miesto na sedenie, pričom sa zlepši aj cirkulácia krvi vo Vašom tele. Odolnosť kolísania synchrónneho mechanizmu môžete nastaviť podľa telesnej hmotnosti. Oporu bedrovej chrbtice môžete zdvihnúť alebo znížiť. Opierka hlavy je tiež nastaviteľná pre extra komfort. Opierky rúk sú nastaviteľné v troch smeroch: hore/dole, dozadu/dopredu a naklonenie. Sieťová opierka chrbta kancelárskej stoličky poskytuje príjemné prúdenie vzduchu. Sedadlo je čalúnené v odolnej, protipožiarnej textílii.

Produkt Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá - parametre produktu

Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá - história ceny a dostupnosti

Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárska stolička STANLEY, s opierkou hlavy a opierkami rúk, svetlošedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?