Kabelka na notebook 14

Kabelka na notebook 14", Women Canvas Tote, červeno-hnedá z plátna, HP

Kabelka na notebook 14

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kabelka na notebook 14", Women Canvas Tote, červeno-hnedá z plátna, HP - popis produktu

Popis produktu: Dámska taška na notebook 14˝ - Táto plátená taška HP 35,56 cm (14˝) spája praktickosť a štýl, skvele vypadá a ochráni vaše potrebné veci po celý deň - Je perfektným doplnkom pre aktívny deň, ochráni všetky vaše zariadenia a môžete si ju vziať so sebou v podstate kamkoľvek - Má veľa miesta pre všetky potrebné položky a vonkajšiu stranu z odolného plátna, preto sa pri ceste do práce nemusíte nijako obmedzovať - Uzáver na zips, odolné rukoväte a praktická kapsa na príslušenstvo zaistia, že budete vždy pripravený „naložiť“ všetko potrebné

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky nezaradené, veľkosť odpovedá označeniu ks v ponuke e-shopu Bigon.sk.

Produkt Kabelka na notebook 14", Women Canvas Tote, červeno-hnedá z plátna, HP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tašky, patrí značke nezaradené, je vyrobený vo veľkosti ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Kabelka na notebook 14", Women Canvas Tote, červeno-hnedá z plátna, HP - parametre produktu

Kabelka na notebook 14", Women Canvas Tote, červeno-hnedá z plátna, HP - história ceny a dostupnosti

Kabelka na notebook 14", Women Canvas Tote, červeno-hnedá z plátna, HP - ďalšie zaujímavé produkty

Kabelka na notebook 14", Women Canvas Tote, červeno-hnedá z plátna, HP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?