John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml #876904

John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml #876904

John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml #876904

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,11 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml - popis produktu

John Frieda Volume Lift Root Booster, 125 ml, Spreje na vlasy pre ženy, O okamžitú dávku intenzívnej hydratácie a výživy sa postará bezoplachová starostlivosť John Frieda Volume Lift Root Booster. Vašim vlasom dodá po umytí všetko, čo budú práve potrebovať, bez toho, že by ste museli tráviť v kúpeľni viac času, než je nutné. Pomôže vlasy uhladiť a obnoviť ich prirodzený lesk aj celistvosť ich štruktúry. Podporí ich regeneráciu a prispeje k ľahšiemu rozčesávaniu. To všetko ľahko, rýchlo a bez nutnosti oplachovania. Stačí naniesť, prešuchať, prípadne prečesať a o krásu a zdravý vzhľad vašich vlasov bude postarané. Vyskúšajte túto bezoplachovú starostlivosť a objavte jednoduchý a rýchly spôsob regenerácie vlasov s mnohými ďalšími výhodami. Vlastnosti: poskytuje vlasom hydratáciu a výživu zvyšuje hustotu a pevnosť vlasov kvalitatívne zlepšuje štruktúru vlasov Použitie: Naneste na uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte. Upravte vlasy obvyklým spôsobom.

Produkt John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml #876904 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vlasové spreje od značky John Frieda, veľkosť odpovedá označeniu 125 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o vlasy, patrí pod značku John Frieda, vo veľkosti 125 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je určený female.

John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaSpreje, Vlasové spreje, Starostlivosť o vlasy, Boostery
ZnačkaJohn Frieda
Veľkosť125 ml
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml - história ceny a dostupnosti

John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml - ďalšie zaujímavé produkty

John Frieda Volume Lift Root Booster objemový sprej pre jemné vlasy 125 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?