Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý

Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý

Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 165,84 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý - popis produktu

Jedálenský stôl zaujme milovníkov rustikálneho a industriálneho štýlu. Bude ideálny do kuchyne, jedálne alebo obývačky. Dve lavice ponúkajú priestor až pre 4 osoby. Lavica sa dokonale zmestí pod stôl, čo pomôže ušetriť miesto vo vašej jedálni. Pozrite si aj ďalšie výrobky zo série Vasagle. Rozmery stolu: Šírka: 110 cm Hĺbka: 70 cm Výška: 75 cm Rozmery lavice: Šírka: 97 cm Hĺbka: 30 cm Výška: 50 cm Série: Vasagle, Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Kov, Počet židlí: 2 židle, Typ: Obdélníkové

Produkt Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka VASAGLE, farebná verzia je hnedá, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské súpravy, je v ponuke značky VASAGLE, farebný variant je hnedá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý - parametre produktu

Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý - história ceny a dostupnosti

Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenský stôl s lavicami Vasagle Irma hnedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?