Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna

Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna

Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna - popis produktu

Pripravte sa na okamihy plné tepla a radosti s jedálenskou súpravou VICTO v krásnom čiernom prevedení. Táto jedálenská sada pre 6 osôb (celkom 18 kusov) je výnimočným riadom, ktorý spája moderný dizajn s klasickou eleganciou. Či už plánujete každodenné servírovanie alebo slávnostnú hostinu, kolekcia VICTO splní všetky vaše očakávania. Predstavte si, ako pozvete svojich priateľov alebo rodinu k stolu, pripravíte im lahodné pokrmy a všetko bude krásne servírované na týchto jedinečných tanieroch a miskách. Spoločne strávené chvíle budú plné smiechu, rozhovorov a šťastných spomienok. Navyše, matný povrch riadu je nielen praktický, pretože odoláva poškriabaniu, ale taktiež dodáva celej sade exkluzívny vzhľad. Je to viac ako len jedálenská súprava, je to základ pre nezabudnuteľné chvíle strávené s tými, ktorých máte radi. Privítajte svojich blízkych s touto nádhernou zostavou VICTO a urobte z každého okamihu nezabudnuteľný zážitok. Špecifikácia produktu: Matný vzhľad Moderný design Možno umývať v umývačke riadu Možno používať v mikrovlnnej rúre Dostupné v rôznych varintách Súprava obsahuje: 6 x jedálenský tanier (ø 27 cm) 6 x dezertný tanier (ø 20 cm) 6 x miska (ø 14,5 cm) Série: Nádobí VICTO, Materiál: Keramika, Průměr dezertního talíře: 20 cm, Průměr jídelního talíře: 27 cm, Průměr misky: 14,5 cm, Tvar: Kulaté, Typ talíře: Dezertní, Mělký, Hluboký, Vhodné do mikrovlné trouby: Ano, Vhodné do myčky: Ano, Vzor: Jednobarevné, Šířka:

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské súpravy, je v ponuke značky KONSIMO, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Produkt Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské sady, patrí pod značku KONSIMO, vo farebnej verzii ČIERNA, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna - parametre produktu

Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna - história ceny a dostupnosti

Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská sada tanierov pre 6 osôb VICTO 18 ks čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?