Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g

Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g

Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g - popis produktu

Cesto Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g:Obaľovacie cesto Jet Fish je obľúbený doplnok pre vášnivých rybárov, ktorý je určený na to, aby bola nástraha účinnejšia. Je ideálny najmä na obaľovanie tvrdých nástrah typu boilies, peliet alebo partiklu. Po obalení sa príchuť začne rozpúšťať a lákať všetky ryby bližšie. Mimoriadne sa tým zvýši šanca na záber, a ešte sa skráti doba napínavého očakávania. Cesto dostanete v dóze s hmotnosťou 250 g, v ktorej je ľahko prenosné a nekazí sa. Príchuť kukurica, ktorá naláka všetky ryby v okolí, sa postará o exkluzívne lovecké zážitky. Cesto na ryby Jet Fish dráždi chuťové a čuchové zmysly rýb. Zásadné prednosti obaľovaciaho cesta Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g Cesto Jet Fish výborne prichytí sa k návnade Odskúšaná receptúra s overenou účinnosťou Hmotnosť cesta Jet Fish je 250 g S dráždivým efektom čuchových a chuťových zmyslov rýb Sypká forma cesta Príchuť: kukurica Praktický uzatvárateľný obal

Produkt Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g patrí do skupiny produktov Obaľovacie cestá, vyrába ho značka JET FISH, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g - parametre produktu

KategóriaObaľovacie cestá
ZnačkaJET FISH
E-shopAlza.sk

Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g - história ceny a dostupnosti

Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g - ďalšie zaujímavé produkty

Jet Fish Cesto obaľovacie Natur Line Kukurica 250 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?