Najnižšia cena za posledných 60 dní: 0,90 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Pomocou hladkej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé jemné detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci cukrárski dekoratéri. Krémové zdobenie sa hodí na každý druh cupcakes, koláčikov, dezertov aj tort.
Cukrárska špička je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a nie je vhodná do umývačky riadu
Pečenie | Pomôcky |
| Pomocou hladkej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé jemné detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj
Cukrárska zdobiaca špička určená na tvorbu krémových kvetín. Pomocou krému môžete vytvárať ružičky, listy a ďalšie kvetinové vzory. Dezerty môžete ozdobovať pomocou trysky a maslového, čokoládového, farebného krému alebo šľahačky. Krém môžete prefarbovať
Pomocou hladkej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci
Pomocou hladkej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci
Pomocou hladkej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci
Cukrárska zdobiaca rezaná špička navrhnutá na tvorbu krémových malých kvietkov | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska špeciálna zdobiaca špička určená k tvorbe trávy, zvieracej srsti alebo vlasov. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty
Pomocou rezanej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie hviezdičiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci cukrárski
Kovová cukrárska špička v dvojpláštovom prevedení ideálna na výrobu snehových pusiniek s otvorom alebo Pavlovej tortičiek. Ideálne pri tvorbe cupcakes alebo krémových dezertov. Krémom môžete ozdobovať aj okraje alebo obvody tort. | Obsah: 2 ks | Vyrobené z nehrdzavejúcej
Pomocou rezanej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie hviezdičiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci cukrárski
Cukrárska zdobiaca špička navrhnutá na tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo dezertu
Pomocou hladkej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé jemné detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci
Pomocou hladkej cukrárskej trysky vytvoríte zaujímavé jemné detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska tryska nesmie chýbať v kuchyni žiadnemu cukrárovi. Ocenia ju profesionáli aj začínajúci
Kovová zdobiaca špička vhodná na vytváranie obrysov, nápisov, bodiek, šnúrok, mriežok, čipiek. Zvlášť navrhnutá na písanie a kreslenie. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme
Cukrárska špička navrhnutá na plnenie muffins, cupcakes alebo ďalších dezertov. | Postup | Odrežte koniec zdobiaceho vrecka, následne vložte špičku do vrecúška, naplnte vrecúško krémom alebo inou náplňou a vložte špičku do dezertu, zatlačením vrecúška sa dezert začne plniť
Cukrárska zdobiaca špička - 004 | Pomocou hladkej cukrárskej zdobiacej špičky vytvoríte zaujímavé detaily po obvode a okrajoch torty, je ideálna aj na tvorenie písma, guličiek, bodiek a mnoho ďalšieho. Táto základná cukrárska cukrárska zdobiaca špička nesmie chýbať v kuchyni
| Cukrárska zdobiaca špička určená na vytváranie hviezdnych tvarov a techník. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska špeciálna zdobiaca špička určená k tvorbe trávy, zvieracej srsti alebo vlasov. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch
Cukrárska zdobiaca špička určená na vytváranie hladkých a rebrovaných pruhov. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska zdobiaca špička určená na tvorenie krémových lístkov. Dezerty môžete ozdobovať pomocou trysky a maslového, čokoládového, farebného krému alebo šľahačky. Krém môžete prefarbovať potravinárskymi farbivami a tak prispôsobiť farbu krému farbe
| Cukrárska zdobiaca špička navrhnutá na tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo dezertu
Špeciálne rezaná špička s košíkovým vzorom. So špeciálne rezanou špičkou môžete vytvárať efekt preplietaných košíkov, noše alebo ošatiek na ovocie. Špičkou môžete tvoriť aj volániky a nariasené zdobenie na tortách. Na zafarbenie krémov používajte sypké alebo
Originálna ruská zdobiaca špička, s ktorou vytvoríte krémové ruže jedným ťahom. Tzv. ruská špička - hit posledných mesiacov - na výrobu kvetu, a to jedným ťahom. Tento princíp spočíva v týchto zásadách: | 1) maslový krém máme hladký, bez hrudiek, v pevnejšom prevedení