Jedálenský stôl MORGAN

Jedálenský stôl MORGAN

Jedálenský stôl MORGAN

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenský stôl MORGAN - popis produktu

Moderný jedálenský okrúhly stôl MORGAN o priemere 120 cm.Doska je vyrobená z laminovanej MDF v dekore zlatý dub a nohy stola sú z čierno lakované ocele.Stôl je dodávaný samostatne, stoličky nie sú súčasťou.Farba:dub zlatý / čiernaMateriál:laminovaná MDF / práškovo lakovaná oceľRozmery:priemer: 120 cmvýška: 76 cmNosnosť:40 kgHmotnosť:28,2 kgDodáva sa v demonte.,Moderný jedálenský okrúhly stôl MORGAN o priemere 120 cm.Doska je vyrobená z laminovanej MDF v dekore zlatý dub a nohy stola sú z čierno lakované ocele.Stôl je dodávaný samostatne, stoličky nie sú súčasťou.Farba:dub zlatý / čiernaMateriál:laminovaná MDF / práškovo lakovaná oceľRozmery:priemer: 120 cmvýška: 76 cmNosnosť:40 kgHmotnosť:28,2 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Jedálenský stôl MORGAN patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Jedálenský stôl MORGAN - parametre produktu

Jedálenský stôl MORGAN - história ceny a dostupnosti

Jedálenský stôl MORGAN - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenský stôl MORGAN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?