Jedálenský stôl AVELAR

Jedálenský stôl AVELAR

Jedálenský stôl AVELAR

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenský stôl AVELAR - popis produktu

Moderný jedálenský okrúhly stôl AVELAR o priemere 120 cm.Doska stola je z čierneho skla a lakované MDF dosky. Nohy stola sú z čierno lakované ocele.Stôl je dodávaný samostatne, stoličky nie sú súčasťou.Farba:doska stola čierna / bielanohy čiernaMateriál:sklo / MDF / lakovaná oceľRozmery:priemer: 120 cmvýška: 76 cmHmotnosť:37 kgDodáva sa v demonte.,Moderný jedálenský okrúhly stôl AVELAR o priemere 120 cm.Doska stola je z čierneho skla a lakované MDF dosky. Nohy stola sú z čierno lakované ocele.Stôl je dodávaný samostatne, stoličky nie sú súčasťou.Farba:doska stola čierna / bielanohy čiernaMateriál:sklo / MDF / lakovaná oceľRozmery:priemer: 120 cmvýška: 76 cmHmotnosť:37 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Jedálenský stôl AVELAR patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Jedálenský stôl AVELAR - parametre produktu

Jedálenský stôl AVELAR - história ceny a dostupnosti

Jedálenský stôl AVELAR - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenský stôl AVELAR - ako nakúpiť najvýhodnejšie?