Jedálenské kreslo MADISON Zelená #7178701

Jedálenské kreslo MADISON Zelená #7178701

Jedálenské kreslo MADISON Zelená #7178701

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenské kreslo MADISON Zelená - popis produktu

Túžite po kresle, ktoré by bolo nielen pohodlné, ale najmä by zaujalo už na prvý pohľad svojim dizajnom? V tom prípade je tou správnou voľbou designové kreslo MADISON. Jeho prevedenie ocení nejeden kritik. Kreslo v štýle Art-deco sa stane ústredným bodom každej miestnosti. Kreslo je vyrobené z ekokože. Exkluzitívu tejto stoličke dodá opierka v tvare morskej mušle, ktorá pôsobí jemne a luxusne zároveň. Stabilné kovové nohy sú v povrchovej úprave drevo v prírodnom prevedení. Kreslo MADISON má široké využitie. Môžete ho umiestniť do jedálne, obývacej izby, pracovne, rokovacej miestnosti, vstupnej haly, reštaurácie či kaviarne. Práve s ním vynikne váš zmysel pre dizajnový nábytok. Zariaďte svoj domov štýlovo! Farba:prírodné drevo / zelená (eko koža)prírodné drevo / hnedá (eko koža) Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:kov / látka (ekokoža) Rozmery:šírka: 60,5 cmhĺbka: 66,5 cmvýška: 81 cm šírka sedu: 53 cmhĺbka sedu: 49 cmvýška sedu: 46 cm výška chrbtovej opierky: 37 cm Nosnosť:90 kg Hmotnosť:5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Jedálenské kreslo MADISON Zelená #7178701 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku VIPKON, vo farebnej verzii béžová, hnedá, materiálové zloženie Eko koža, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky VIPKON, farebné prevedenie je béžová, hnedá, je vyrobený z materiálu Eko koža v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Jedálenské kreslo MADISON Zelená - parametre produktu

FARBAZelená
FARBAHnedá
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLEko koža
NOSNOSŤ90 kg
HMOTNOSŤ5 kg
ŠÍRKA60,5 cm
VÝŠKA81 cm
HĹBKA SEDU49 cm
DEKORDrevo prírodné
VÝŠKA SEDU46 cm
NASTAVITEĽNÁ VÝŠKANie
TYP PODNOŽE4 nohy
HĹBKA66,5 cm
OPIERKY RUKNie
ŠÍRKA SEDU53 cm
ŠTÝLArt Deco
BAREVNÁ VARIANTAZelená
Hmotnosť5000.000g
KategóriaZelenina, Stoličky, Kreslá, Jedálenské stoličky, Jedálenské kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbabéžová, hnedá
MateriálEko koža
E-shopInpostele.sk

Jedálenské kreslo MADISON Zelená - história ceny a dostupnosti

Jedálenské kreslo MADISON Zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenské kreslo MADISON Zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?