Jedálenské kreslo Ružová

Jedálenské kreslo Ružová

Jedálenské kreslo Ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenské kreslo Ružová - popis produktu

Kreslo KAREN zaujme na prvý pohľad kombináciou luxusu, elegancie, ergonómie a funkčnosti. Upúta vás svojim dizajnom v tvare mušle. Kreslo v Art-deco štýle sa stane stredobodom každej jedlene, ale vynikne aj v pracovni, obývacej izbe, v reštaurácii alebo vstupnej hale. Kreslo je čalúnené na sedacej časti čenobielou látkou, opierka je z ekokože / zamatovej látky v piatich farebných varinatách. Konštrukcia je kovová v čiernej farbe. Farba:biela / čierna / ružová (zamat)biela / čierna / zelená (ekokoža)biela / čierna / modrá (ekokoža)biela / čierna / smaragdová (zamat)biela / čierna /  hnedá (ekokoža) Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / ekokoža / kov / molitan Rozmery:šírka: 67 cmhĺbka: 60 cmvýška: 77 cm šírka sedu: 53 cmhĺbka sedu: 49 cmvýška sedu: 46 cm výška chrbtovej opierky: 37 cm Nosnosť:90 kg Hmotnosť:4 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské stoličky, patrí pod značku VIPKON, vo farebnej verzii hnedá, materiálové zloženie Molitan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Jedálenské kreslo Ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské kreslá od značky VIPKON, farebné prevedenie je hnedá, je vyrobený z materiálu Molitan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Jedálenské kreslo Ružová - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAZelená
FARBAModrá
FARBARůžová
FARBAHnedá
ŠTÝLModerný
ŠTÝLNadčasový
ŠTÝLElegantný
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLEko koža
MATERIÁLMolitan
NOSNOSŤ90 kg
HMOTNOSŤ4 kg
ŠÍRKA67 cm
VÝŠKA77 cm
HĹBKA SEDU49 cm
VÝŠKA SEDU46 cm
NASTAVITEĽNÁ VÝŠKANie
OPIERKA HLAVYNe
VÝŠKA OPIERKY CHRBTA37 cm
HĹBKA60 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
BEDERNÁ OPIERKAÁno
OPIERKY RUKNie
ŠÍRKA SEDU53 cm
BAREVNÁ VARIANTARužová
Hmotnosť4000.000g
KategóriaStoličky, Kreslá, Jedálenské stoličky, Jedálenské kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbahnedá
MateriálMolitan
E-shopInpostele.sk

Jedálenské kreslo Ružová - história ceny a dostupnosti

Jedálenské kreslo Ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenské kreslo Ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?