Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks

Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks

Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks - popis produktu

Jedálenská stolička Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks:Doprajte si komfort pri stolovaní s jedálenskou stoličkou Designlink. Škandinávsky štýl stoličky do jedálne bude vždy atraktívny. Bez problémov unesie ako dieťa, tak dospelého. Jej nosnosť je 110 kg. Čalúnené sedadlo tak ohromí svojim pohodlím, že si ho rýchlo zamilujete. V balení sa nachádza 2 jedálenské stoličky Designlink. Kľúčové vlastnosti jedálenskej stoličky Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks Jedálenská stolička Designlink prináša pohodlie pri jedle Škandinávsky štýl pridá interiéru správny nádych Jej nosnosť je 110 kg Čalúnené sedadlo pre pohodlné posedenie V balení nájdete 2 jedálenské stoličky Výrobným materiálom sedadla je textil Výška sedadla dosahuje 45 cm Na výrobu konštrukcie bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne drevo Dekor dreva: dub Stolička do jedálne Designlink je hnedá a sivá Jej rozmery zodpovedajú 89 × 48 × 40 cm (vך×h) Stolička do jedálne Designlink má hmotnosť 5,3 kg Dizajn a materiál jedálenskej stoličky dopĺňajú celkový vzhľad Jedálenská stolička Designlink je vyhľadávaná nielen v kaviarenskom prostredí, ale jej vkusné spracovanie bude parádne aj v domácnosti, predovšetkým pri jedálenskom stole. Starostlivo vybraný kvalitný materiál sedadla, ktorým je textil, poskytuje pevnosť a dokonalý vzhľad po dlhú dobu. Výška sedadla zodpovedá 45 cm. Konštrukciu tvorí drevo, čo z nej robí stabilný a odolný kus nábytku. Celkový dojem stoličky umocňuje zaujímavý dekór dreva, konkrétne dub. Zaujímavý dizajn podčiarkuje hnedá a sivá farba. Rozmery jedálenskej stoličky Designlink sú 89 × 48 × 40 cm (vך×h). Hmotnosť stoličky dosahuje 5 kg.

Produkt Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Designlink, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské sety, patrí pod značku Designlink, v ponuke predajcu Alza.sk.

Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks - parametre produktu

Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička ELEGANCE svetlosivá, natural, set 2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?