Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová

Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová

Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová - popis produktu

Moderná jedálenská stolička DIEGO 2 je už od prvého pohľadu symbolom jednoduchosti a elegancie.Vďaka jednofarebnému zamatovému čalúneniu sa hodí do každého interiéru. Podnožie stoličky je vyrobené z masívneho bukového dreva lakovaného čiernou farbou.Stoličku ponúkame v niekoľkých farebných variantoch.Farba:čierna / béžová (MONOLITH 09)čierna / sivá (MONOLITH 85)čierna / modrá (MONOLITH 77)čierna / tmavozelená (MONOLITH 37)Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:masív buk / zamatová poťahová látka MONOLITHRozmery:šírka: 47 cmhĺbka: 59 cmvýška: 99 cmvýška sedu: 47 cmHmotnosť:6 kgDodávané v demonte.,Moderná jedálenská stolička DIEGO 2 je už od prvého pohľadu symbolom jednoduchosti a elegancie.Vďaka jednofarebnému zamatovému čalúneniu sa hodí do každého interiéru. Podnožie stoličky je vyrobené z masívneho bukového dreva lakovaného čiernou farbou.Stoličku ponúkame v niekoľkých farebných variantoch.Farba:čierna / béžová (MONOLITH 09)čierna / sivá (MONOLITH 85)čierna / modrá (MONOLITH 77)čierna / tmavozelená (MONOLITH 37)Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:masív buk / zamatová poťahová látka MONOLITHRozmery:šírka: 47 cmhĺbka: 59 cmvýška: 99 cmvýška sedu: 47 cmHmotnosť:6 kgDodávané v demonte.

Produkt Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová - parametre produktu

Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička DIEGO 2 Béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?