JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý - popis produktu

INDIANA POLIS je luxusná sektorová kolekcia nábytku vysokej kvality v masívnom dizajne s prvkami surového maľovaného dreva s výraznou reliéfovou kresbou a efektným LED osvetlením. Systém INDIANA POLIS je vhodný na zariadenie obývacích izieb, jedální a spálne. Nábytok INDIANA POLIS ponúka vysokú kvalitu a dlhú životnosť nakoľko je vyrobený z DTD laminovaná s korpusom hrubým až 48 mm. Kolekcia INDIANA POLIS je charakteristická hranatými kovovými úchytkami. Vyrobená je až v troch jedinečných farebných prevedeniach, ktoré Vám vnesú do interiéru harmóniu a štýl. 

Elegantná vitrína INDIANA POLIS I-4 v nádhernom farebnom prevedení jeseň tmavý s nadčasovým dizajnom, vhodná do každého interiéru. Vitrína INDIANA POLIS I-4 je priestranná, štvor - dverová s policami. Vitrína má možnosť LED osvetlenia sklenených políc v cene 29 .- € a osvetlenie dosky v cene 31,- €. Záujem o LED osvetlenie políc (2 bodové) alebo dosky  je potrebné dopísať do poznámky vo Vašej objednávke.   Materiál: DTD laminovaná  Farebné prevedenie: craft biely Rozmery: (ŠxHxV) 56 x 42 x 192 cm

Produkt JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke JarStol, farebný variant je béžová, z materiálu DTD, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý - parametre produktu

Výška192 cm
Šírka56 cm
FarbaBéžová
ŠtýlModerný
Typ vitrínyÚzke vitríny
Typ vitrínyVysoké vitríny
Typ vitrínyVitríny so sklom
Typ vitrínySamostatne stojace vitríny
LED osvetlenieOsvetlenie za príplatok
DekorJaseň
Povrchová úpravaMat
MateriálDTD
KategóriaNábytok, Vitríny, Dizajnový nábytok
ZnačkaJarStol
Farbabéžová
MateriálDTD
E-shopMojnabytok.sk

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý - história ceny a dostupnosti

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý - ďalšie zaujímavé produkty

JarStol Vitrína Indianapolis I-4 / jaseň tmavý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?