Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl

Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl

Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 33,16 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl - popis produktu

Prírodné extrakty na zachovanie zdravia, predovšetkým pohybového aparátu a spojivového tkaniva. Pomáha predĺžiť zdravie vitalitu a silu kĺbov, kostí a chrupaviek ohrozených, námahou, nadmernou aktivitou, poraneniami a rastúcim vekom.

Dávkovanie Jamieson Glukozamín Chondroitín

Dospelí: 1 tabletu denne s jedlom. Na dosiahnutie pozitívnych účinkov užívajte minimálne štyri týždne.

Zloženie Jamieson Glukozamín Chondroitín

Každá tableta obsahuje: Glukozamín sulfát 500 mg (Glukozamín sulfát KCL z exoskeletu kreviet a krabov) Chondroitín sulfát (Chondroitín sulfát sodný z hovädzej chrupavky) 400 mg Metylsulfonylmetán (MSM) 400 mg Ďalej obsahuje: celulóza (nosič); modifikovaná celulózová guma, rastlinná kyselina stearová (povlaková látka), oxid kremičitý, rozpustná celulóza, oxid titaničitý (farbivo), polyetylén glykol; polysorbát 80 (emulgátor), karnaubský vosk (povlaková látka).

Upozornenie:

Nevhodné pre deti. Tehotné a dojčiace ženy by sa mali o užívaní prípravku poradiť s lekárom. V ojedinelých prípadoch sa môže vyskytnúť mierne nadúvanie, zápcha alebo poruchy trávenia. Uchovávajte pri teplote 15 °C – 25 °C, mimo dosah detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl - história ceny a dostupnosti

Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?