Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl

Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl

Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl - popis produktu

Ginkgo biloba (Ginko dvojlaločné) extrakt prispieva k duševnej rovnováhe (podporuje sústredenosť, krátkodobú pamäť a zapamätávanie si v období zvýšeného stresu). Pomáha udržiavať pamäť a poznávacie funkcie vo vyššom veku. Podporuje prekrvenie, čím priaznivo pôsobí aj na výkon mozgu a jeho reaktivitu.

Dávkovanie Jamieson Ginkgo Biloba

1 tableta obdeň s jedlom. O užívaní výživového doplnku dlhšie ako 8 mesiacov sa poraďte s lekárom.

Zloženie Jamieson Ginkgo Biloba

Každá tableta obsahuje: Ginkgo biloba (50:1) extrakt … 80 mg (Ginkgo biloba, listy) ekvivalent k 4000 mg rastliny, štandardizované na 24 % flavónových glykozidov a 6 % terpénových laktónov

Ďalej obsahuje: celulóza; fosforečnan vápenatý; sójový polysacharid (nosič), rastlinná kyselina stearová; rastlinný stearan horečnatý (povlaková látka)

Upozornenie

Konzultujte užívanie prípravku s lekárom, ak užívate lieky na liečbu diabetes mellitus, vysoký krvný tlak alebo ak dojčíte alebo ste tehotná. Neužívajte spolu s prípravkami ovplyvňujúcimi zrážanlivosť krvi (napr. lieky na riedenie krvi, náhrady faktorov zrážania krvi, kyselina acetylsalicylová, ibuprofen, rybí olej, vitamín E), môžu zvýšiť riziko spontánneho krvácania. Uchovávajte pri teplote 15–25 °C, mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

 

Produkt Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ginkgo biloba, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl - parametre produktu

KategóriaGinkgo biloba
ZnačkaeTabletka
E-shopeTabletka.sk

Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl - história ceny a dostupnosti

Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Jamieson Ginkgo Biloba 90 tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?